Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sebastian Ghita REVINE cu noi dezvaluiri: Afaceristul l-a contactat pe seful Comisiei SRI din Parlament

B1 B1,
Sebastian Ghita REVINE cu noi dezvaluiri: Afaceristul l-a contactat pe seful Comisiei SRI din Parlament

Sebastian Ghita nu renunta la razboiul cu Laura Codruta Kovesi. intr-o discutie telefonica cu presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, Ghita a confirmat toate. continuă pe B1

Elena Udrea, noi dezvaluiri incendiare: Sebastian Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior

Elena Udrea a facut noi declaratii incendiare despre Sebastian Ghita, Florian Coldea si George Maior. Eu am facut un denunt oficial. Din toata lupta asta anticoruptie, mai exista doua persoane corupte,.

Cumnatul lui Sebastian Ghita, scos de sub control judiciar

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft International SA, respectiv SC Teamnet International SA, au fost scosi de sub masura controlului.

Decizie importanta a magistratilor intr-unul din dosarele lui Sebastian Ghita

Tribunalul Prahova a decis scoaterea de sub masura preventiva a controlului judiciar a cumnatului lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si a omului de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft.

Cumnatul lui Sebastian Ghita si omul de afaceri Bogdan Padiu, scosi de sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova este definitiva

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft International SA, respectiv SC Teamnet International SA, au fost scosi de sub masura controlului judiciar luata impotriva lor in februarie 2017 intr-un dosar in care sunt acuzati de complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ambele in forma continuata, si constituire a unui grup infractional organizat.

Masuri de ultima ora in dosarul lui Sebastian Ghita

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )