Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita s-a inscris in PRU: Orice partid si-l doreste pe Victor Ponta presedinte. Bogdan Diaconu: il asteptam pe Victor Ponta!

Deputatul Sebastian Ghita a anuntat ca s-a inscris in partidul fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, aratand ca PRU ar putea fi o optiune de colaborare pentru celelalte partide. Mai multi parlamentari, printre care Mihai Sturzu si Cristian Rizea, s-au inscris in PRU in ultimele zile, iar Bogdan Diaconu spune ca il asteapta pe fostul premier Victor Ponta sa faca pasul catre partidul sau. continuă pe Adevărul

O noua mutare pe scena politica! Sebastian Ghita s-a inscris in PRU. ii va urma Victor Ponta exemplul? (VIDEO)

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita, alaturi de mai multi fosti si actuali parlamentari social-democrati. Ghita a declarat ca acest partid nu.

Sebastian Ghita s-a inscris in PRU

Sebastian Ghita s-a inscris in Partidul Romania Unita PRU), formatiune condusa si infiintata de Bogdan Diaconu, fost membru PSD, informeaza stiripesurse. ro. Pana acum, in PRU s-au inscris mai multi deputati si.

Noua mutare pe scena politica. Ghita s-a inscris in PRU: Oricine si l-ar dori pe Ponta presedinte de partid. Sa nu se mai numeasca coruptie doar daca un roman incearca sa castige o licitatie

Deputatul Sebastian Ghita s-a inscris in PRU, a declarat politicianul pentru News. ro. Ghita a spus ca a facut acest pas pentru ca a simtit nevoia sa participe la o constructie politica in care sa poata spune ceea ce zic cetatenii.

Sebastian Ghita, despre negocierile cu PRU: Sunt tentat sa merg intr-un loc in care putem spune liber ceea ce gandim / Numai nebun sa fii sa nu ti-l doresti pe Victor Ponta lider

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, membru in Comisia pentru controlul SRI, a confirmat, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca a discutat cu Bogdan Diaconu, si el un fost PSD-ist, despre o trecere a sa in randul Partidului Romania Unite si crede ca Victor Ponta ar putea fi liderul acestei formatiuni politice.

Sebastian Ghita: Mungiu Pippidi e un fel de Fethullah Gulen de Romania. S-a construit un plan de distrugere a serviciilor de informatii

Deputatul Sebastian Ghita spune ca exista un plan de distrugere a serviciilor de informatii din Romania, de care politologul Alina Mungiu Pippidi nu este straina. Afirmatia lui Ghita vine in contextul in care Mungiu Pippidi a spus ca Partidul Romania Unita PRU), in care s-a inscris si Sebastian Ghita, este o creatie a serviciilor secrete.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2696 seconds )