Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita scapa de un dosar penal. Sectia Speciala retrage apelul DNA

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita scapa de un dosar penal. Sectia Speciala retrage apelul DNA

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ) retrage si apelul din dosarul in care fugarul Sebastian Ghita si mai multi procurori si politisti din Ploiesti sunt acuzati de coruptie. in acest caz, Ghita, politistii si procurorii au fost achitati de instanta de fond, iar apelul incepuse la Completul de 5 judecatori. continuă pe Adevărul

Breaking News. Sebastian Ghita scapa de un dosar penal

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ) retrage si apelul din dosarul in care .

Sebastian Ghita ar putea scapa de dosarul in care a fost judecat alaturi de magistrati si politisti si achitat in prima instanta Sectia de anchetare a magistratilor retrage apelul in proces

Procurorii Sectiei de anchetarea magistratilor au decis sa retraga si apelul din dosarul de la instanta suprema in care sunt judecati fugarul Sebastian Ghita si mai multi fosti magistrati si sefi din Politia Prahova, care au fost achitati in prima instanta. Sectia speciala a facut acelasi demers si in dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

Fostul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor Gheorghe Stan, numit de PSD judecator la CCR, vrea sa ii fie rezervat un post de procuror la sectia speciala

Fostul sef al controversatei Sectii de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, numit judecator la Curtea Constitutionala, pentru un mandat de 9 ani, a cerut sa ii fie rezervat un post de procuror la sectia speciala, pana la incetarea mandatului de la CCR. Solicitarea acestuia va fi discutata de Consiliul Superior al Magistraturii.

Seful DNA Constanta, cel care a instrumentat dosarele lui Mazare si Constantinescu, pus sub invinuire pentru abuz in serviciu de Sectia Speciala

Procurorul Andrei Bodean, seful DNA Constanta,a fost pus sub invinuire pentru abuz in serviciu si represiune nedreapta de catre Sectia Speciala. Bodean este cunoscut dupa ce a trimis in judecata mai.

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul barbatului care a ucis un politist, gasit spanzurat

Un dosar penal pentru ucidere din culpa a fost deschis, luni, in cazul lui Marcel Ionel Lepa, barbatul care a ucis un politist saptamana trecuta si care luni dimineata a fost gasit spanzurat in celula, fiind inchis la Penitenciarul Popa Sapca din Timisoara, informeaza Mediafax.

CSM pensioneaza fortat un anchetator de la Sectia speciala

Procurorul Zarafina Puiu a fost pensionat, a anuntat Ana Maria Bujor la Antena 3. Anchetator la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie, Zarafinei Puiu i-a fost refuzata cererea de continuare a.

Numit de PSD la CCR, Gheorghe Stan vrea sa-si rezerve un post de procuror la Sectia Speciala timp de 9 ani

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat, miercuri, act de demisia sefului Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), Gheorghe Stan, din functia de procuror, incepand cu data de 15 iunie, ca urmare a numirii acestuia in functia de judecator la Curtea Constitutionala.

Protest inedit la Sectia speciala, chiar in ziua audierii sefului DNA Constanta. Intrarea in institutie se face cu dificultate, dupa ce protestatarii au varsat vopsea rosie pe jos (FOTO)

Procurorul Andrei Bodean, seful DNA Constanta, cunoscut dupa ce a trimis in judecata mai multi afaceristi si politicieni controversati precum Nicusor Constantinescu sau Radu Mazare, a fost citat la Sectia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )