Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

B1 B1,
Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de. continuă pe B1

Sebastian Ghita despre avertizarile date de SRI lui Basescu: Si Maior, si Coldea i-au spus: Domnule presedinte, vorbiti cu fratele sa termine cu izmenele cu Bercea Mondialu

Sebastian Ghita a povestit in interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu cum serviciile au facut tot ce e omeneste posibil sa nu ajungem o tarain care este arestat fratele presedintelui. Sa.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

SEBASTIAN Ghita LANSEAZA NUCLEARA in dosarul FAMILIEI COSMA: IPJ Buzau ar fi CERTIFICAT scrisul unui martor INEXISTENT

Acuzatii incendiare au fost lansate duminica seara de Sebastian Ghita, dupa ce Andreea Cosma a facut o interpelare la ministrul de Interne, acuzand ca testele poligraf comandate de DNA ar fi false. Ghita a.

Lovitura DEVASTATOARE pregatita de SEBASTIAN GHITA la venirea lui Tudorel Toader in Serbia! Sursele CONFIRMA: Ministrul Justitiei, la un pas de a pieri pe limba lui...

Lovitura de proportii pregatita de Sebastian Ghita in Serbia. Acesta intentioneaza sa mearga in acelasi timp cu ministrul roman, Tudorel Toader, la Ministerul Justitiei din Serbia, scrie EVZ, citand.

Sebastian Ghita, despre momentul arestarii judecatorului Toni Grebla

Sebastian Ghita spune ca a asistat la o discutie intre George Maior si Florian Coldea, iar a doua zi Toni Grebla a fost arestat. I-am reprosat, i-am spus lui Coldea direct: Eu cred ca tocmai ti-ai zburat.

Sebastian Ghita: Cred ca va fi schimbata Kovesi

Sebastian Ghita sustine ca Laura Codruta Kovesi va fi schimbata de la sefia DNA. Mai mult, Ghita ii traseaza sarcina de serviciu ministrului Justitiei Tudorel Toader. Sa sesizeze CCR-ul daca seful.

Cine mai are inregistrari cu Laura Codruta Kovesi? Sebastian Ghita a dezvaluit adevarul

Sebastian Ghita a dezvaluit in interviul dat lui Ion Cristoriu ca are mai multe poze si inregistrari private cu sefa DNA, dar ca nu e singurul care le poseda. Am si eu si mai au si alti oameni. Ca.

Sorin Ovidiu Vintu, noi dezvaluiri: George Maior era pe statul de plata al lui Sebastian Ghita

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a venit marti cu noi dezvaluiri din puscarie in contextul scandalului mediatic ce a aparut prin interviul lui Sebastian Ghita in care acesta povesteste despre relatia sa cu.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Sebastian Ghita, despre demisia lui George Maior de la sefia SRI: Klaus Iohannis i-a cerut sa plece

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu, ca presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut lui George Maior sa isi dea demisia de la conducerea SRI, motivul formal fiind arestarea judecatorului CC.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )