Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sebastian Ghita se simte vizat de declaratiile lui Coldea: E evident o amenintare la adresa mea, ma tem

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita se simte vizat de declaratiile lui Coldea: E evident o amenintare la adresa mea, ma tem

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat, joi seara, la Antena 3, ca se simte vizat de declaratiile lui fostului prim-adjunct al SRI Florian Coldea si se teme pentru viata sa. E evident o amenintare la adresa mea, de aceea ma si tem, a declarat Sebastian Ghita care a afirmat ca va lua lua legatura cu avocatii sai pentru a gasi metode de a se proteja. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita: Nu e prima data cand ma ameninta Coldea. Ma simt vizat, sunt amenintat public cu moartea

Sebastian Ghita se simte vizat direct de amenintarea lui Florian Coldea si spune ca se teme pentru viata sa. Din pacate nu e prima amenintare. intr-un interviu mi-a mentionat numele direct si a spus ca .

Sebastian Ghita REVINE cu noi dezvaluiri: Afaceristul l-a contactat pe seful Comisiei SRI din Parlament

Sebastian Ghita nu renunta la razboiul cu Laura Codruta Kovesi. intr-o discutie telefonica cu presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, Ghita a confirmat toate.

Cumnatul lui Sebastian Ghita, scos de sub control judiciar

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft International SA, respectiv SC Teamnet International SA, au fost scosi de sub masura controlului.

Decizie importanta a magistratilor intr-unul din dosarele lui Sebastian Ghita

Tribunalul Prahova a decis scoaterea de sub masura preventiva a controlului judiciar a cumnatului lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si a omului de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft.

Cumnatul lui Sebastian Ghita si omul de afaceri Bogdan Padiu, scosi de sub control judiciar. Decizia Tribunalului Prahova este definitiva

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti ai SC Asesoft International SA, respectiv SC Teamnet International SA, au fost scosi de sub masura controlului judiciar luata impotriva lor in februarie 2017 intr-un dosar in care sunt acuzati de complicitate la trafic de influenta si spalare a banilor, ambele in forma continuata, si constituire a unui grup infractional organizat.

Masuri de ultima ora in dosarul lui Sebastian Ghita

Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, reprezentanti a.

Sebastian Ghita, dupa ce Florian Coldea a vorbit despre destinul lui Iuda: Ma simt vizat si amenintat

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

Traian Basescu, despre amenintarea lansata de Coldea: Tind sa cred ca-l viza pe Sebastian Ghita (VIDEO)

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

Mircea Badea, despre declaratiile lui Coldea: I-a amenintat pe mai multi si cred ca se numara si Hellvig, pentru ca el a desecretizat protocoalele

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, despre declaratiile facute deFlorian Coldea, dupa iesirea de la Comisia pentru controlul SRI. Coldea a facut trimiteri la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )