Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, condamna violentele din timpul manifestatiei de la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sebastian Kurz, cancelarul Austriei, condamna violentele din timpul manifestatiei de la Bucuresti

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a condamnat, in doua mesaje postate pe contul sau de Twitter, violentele care au avut loc in timpul manifestatiei de la Bucuresti, exprimandu-si regretul ca printre raniti figureaza si jurnalisti, dintre care unul. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Viorica Dancila condamna violentele din Bucuresti: Unii politicieni incearca sa castige capital electoral din aceste evenimente

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa violentele de la protestele de vineri seara. Si cere un raport de la SRI pe tema evenimentelor. in plus, acuza reactiile politicienilor care au criticat interventia.

Cancelarul austriac, Sebastian Kurz: Condamnam cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a scris, pe pagina sa de Twitter, ca Austria condamna cu fermitate confruntarile violente din Bucuresti in urma carora numerosi demonstranti si jurnalisti au fost.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, condamna violentele de la Bucuresti

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a scris pe Twitter ca se asteapta la o clarificarea completa a faptelor in urma carora jurnalisti ai televiziunii de stat ORF au fost raniti in timpul demonstratiei de.

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, cere explicatii dupa ce jurnalisti ai televiziunii de stat ORF au fost batuti de jandarmi

In timpul protestului antiguvernamental de vineri-seara din Piata Victoriei, o echipa a televiziunii de stat ORF, care transmitea de la Bucuresti, a fost atacata de fortele de ordine. Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, cere explicatii.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa VIOLENTELE din Piata Victoriei: Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia

Presedintele Klaus Iohannis cere ministrului de Interne Carmen Dan sa-si asume responsabilitatea pentru modul in care a gestionat situatia din timpul protestelor violente care au avut loc vienri seara in Piata.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

Ministrul Carmen Dan va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va sustine po conferinta de presa la 17. 30 in care va prezenta raportul despre violentele din Piata Victoriei. De altfel, ministrul anuntase ca va face acest lucru.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Ela Craciun iti spune de unde apar schimbarile de dispozitie din timpul sarcinii

Ela Craciun a apelat la specialisti pentru a afla cauzele schimbarilor de dispozitie din timpul sarcinii, toane cu care se confrunta la randul ei in aceasta perioada, vedeta fiind insarcinata pentru a treia oara.

Jandarmeria anunta ca o angajata a institutiei este in stare grava dupa violentele din Piata Victoriei: Colega implicata in altercatiei, SUSPECTA de fractura de coloana (VIDEO)

Jandarmerita scoasa cu greu de protestatari din mainile ultrasilor este acum in stare grava la spital. Femeia ar putea avea coloana rupta si ar putea sa ramana paralizata pe viata. in timpul altercatiei.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )