Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei si e la cateva puncte de un nou titlu, al patrulea la rand

Adevărul Adevărul,
Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei si e la cateva puncte de un nou titlu, al patrulea la rand

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault. continuă pe Adevărul

Formula 1: Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault, informeaza sursele de presa.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault. Pe locul patru s-a situat spaniolul Fernando Alonso ), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen Lotus-Renault), iar al saselea a trecut linia de sosire germanul Nico Hulkenberg Sauber). Locurile 7-10 au fost .

MP al Japoniei: Sebastian Vettel se impune la Suzuka

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei la Formula 1, pilotul celor de la RedBull fiind urmat de coechipierul Mark Webber si de Romain Grosjean Lotus). Fernando Alonso ) a fost nevoit sa se multumeasca cu pozitia a patra.

Sebastian Vettel a castigat MP al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul sau.

TUR cu TUR Marele Premiu al Japoniei

Onlinesport. ro a transmis, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka, cursa in urma careia Sebastian Vettel ar fi putut deveni campion mondial. Chiar daca a castigat cursa, germanul de la Red Bull nu a reusit sa obtina matematic al patrulea titlu din cariera.

LIVE Marele Premiu al Japoniei

Onlinesport. ro transmite, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka, cursa in urma careia Sebastian Vettel poate deveni campion mondial. Germanul trebuie sa castige cursa, iar Fernando Alonso sa nu termine in primii opt.

LIVE Marele Premiu al Japoniei (9:00)

Onlinesport. ro transmite, duminica dimineata de la ora 9:00, Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka, cursa in urma careia Sebastian Vettel poate deveni campion mondial. Germanul trebuie sa castige cursa, iar Fernando Alonso sa nu termine in primii opt.

GMP Advertising si Webstyler au obtinut marele premiu in sectiunea digital la Golden Drum

Campania Why dont you come over? realizata de GMP Advertising si Webstyler pentru publicatia Gandul. info a obtinut marele premiu in sectiunea Digital Campaigns la Golden Drum, cel mai important festival de comunicare din Europa.

TUR CU TUR, grila de start in Marele Premiu al Japoniei

Sebastian Vettel are la Suzuka in Japonia prima sansa de a inchide lupta pentru titlul mondial in acest sezon. El a terminat calificarile de duminica dimineata pe locul al doilea, dar se poate incorona pentru a patra oara consecutiv campion modnial in Formula 1 daca triumfa pe pamant nipon, iar Fernando Alonso nu intra in primii opt. Webber va pleca primul in Japonia, iar Alonso al optulea, asa cum arata grila de start. Iata grila de start si calificarile tur cu tur, asa cum au fost live text pe onlinesport. ro, sambata dimineata de la ora 8:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )