Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei.

România Liberă România Liberă,
Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault. Pe locul patru s-a situat spaniolul Fernando Alonso ), pe cinci a fost finlandezul Kimi Raikkonen Lotus-Renault), iar al saselea a trecut linia de sosire germanul Nico Hulkenberg Sauber). Locurile 7-10 au fost . continuă pe România Liberă

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei si e la cateva puncte de un nou titlu, al patrulea la rand

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, a cincea cursa la rand, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de coechipierul.

Formula 1: Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, fiind urmat de coechipierul sau Mark Webber si de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault, informeaza sursele de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )