Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Secretar de stat acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora: Mi-a spus ca acum sunt numai buna. Reactia demnitarului

Adevărul Adevărul,
Secretar de stat acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora: Mi-a spus ca acum sunt numai buna. Reactia demnitarului

Secretarul de stat Cosmin Marcovici, de la Ministerul Culturii, este acuzat ca ar fi incercat sa sarute o minora, careia, ulterior, prin discutii private, i-ar fi facut avansuri. Cazul a ajuns la Parchet, fara ca Marcovici sa aiba vreo calitate. continuă pe Adevărul

Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul Romaniei! Secretar de stat, acuzat de hartuire de catre o minora

Scandal sexual cu un demnitar din Guvernul Romaniei! Un secretar de stat din ministerul Culturii este acuzat ca a hartuit sexual o minora de 17 ani. Dosarul pe numele lui Cosmin Marcovici este la parchet, in mainile procurorilor. Tanara sustine ca ar fi fost hartuita sexual si persecutata, din cauza ca nu a cedat avansurilor, pe vremea cand actualul secretar de stat era director al Operei Nationale din Iasi.

Secretar de stat din Ministerul Culturii, acuzat ca ar fi hartuit sexual o minora

Un secretar de stat din Ministerul Culturii este acuzat ca ar fi hartuit o tanara de 17 ani. Cosmin Marcovici este acuzat de minora ca ar fi hartuit-o sexual si persecutat-o pentru ca nu a cedta avansurilor.

Miscare surprinzatoare pe scena politica. Ministrul Culturii ia apararea secretarului de stat acuzat de hartuirea sexuala a unei minore

Ministrul Culturii ia apararea secretarului de stat acuzat de hartuirea sexuala a unei minore. Bogdan Gheorghiu spune ca stia despre acuzatiile care ii sunt aduse subordonatului sau, dar incearca sa se spele pe maini si da vina pe cei de la PMP, care l-au nominalizat pe Cosmin Marcovici pentru acest post.

Secretarul de stat acuzat ca ar fi vrut sa fure un sarut de la o minora: Sunt simple povesti cusute cu ata alba

Cosmin Marcovici, secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii, acuzat de o fosta colega ca i-ar fi facut avansuri, neaga acuzatiile, pe care le pune pe seama preluarii mandatului de demnitar.

Secretarul de stat acuzat de hartuire la adresa unei minore reactioneaza in cele din urma: Am permis accesul altor persoane la conturile personale

Secretarul de stat din Ministerul Culturii, Cosmin Marcovici, care este acuzat de hartuirea unei tinere, sugereaza ca nu el ar fi scris mesajele prin care o invita pe aceasta la fel in birou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )