Libnet.ro
UNICEF

01:05

O secretara din Satu Mare castiga mai mult decat presedintele Romaniei. Cum a fost posibil

Antena3 Antena3,
O secretara din Satu Mare castiga mai mult decat presedintele Romaniei. Cum a fost posibil

Salariul unei secretare din Satu Mare, care depaseste 23. 000 de lei,a starnit controverse. Eva Sava din comuna Paulis a ajuns sa castige mai mult decat presedintele Romaniei, dupa. continuă pe Antena3

Salariu fabulos, pentru angajata unei primarii. Cat castiga o secretara din Satu Mare este ireal

Camera de Conturi Satu Mare a descoperit in urma unui control efectuat la Primaria Paulesti ca fosta secretara a comunei a incasat mai multe luni la rand, un salariu nejustificat de 29. 000 de lei.

Roger Federer: Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, dar asa e el - un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum

Roger Federer va disputa la Shanghai competitie din categoria Masters) primul turneu oficial dupa eliminarea din sferturile de la US Open. Elvetianul a discutat despre ce urmeaza pentru el, despre locul 1 ATP si despre evolutia foarte buna a lui Rafa Nadal. Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, a fost ocupat dupa US Open. Dar asa e el, un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum, a precizat fostul lider mondial.

O secretara dintr-o comuna din Romania castiga 23.000 de lei pe luna

Secretarea unei comune din Satu Mare avea un salariu lunar de circa 23. 000 de lei in perioada 2014-2016, reiese dintrun raport al Curtii de Conturi.

Avertisment din partea analistilor economici: Vom munci mai mult si ne vom pensiona tarziu

Vom munci mai mult si ne vom pensiona mai tarziu, pentru a putea sustine bugetul de stat si plata pensiilor - acesta este avertismentul dur al analistilor economici. in 2042, din salariul unui angajat se.

Guvernul i-ar face samsari pe toti romanii ce vand mai mult de doua masini anual

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de 2 autoturisme, potrivit unui proiect discutat de Executiv cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, informeaza HotNews.

Guvernul vrea un impozit special pentru persoanele fizice care vand mai mult de doua autoturisme pe an

Guvernul intentioneaza instituirea unui regim fiscal distinct, aplicabil persoanelor fizice care transfera din patrimoniul personal, in cursul unui an, mai mult de doua autoturisme, potrivit unui proiect discutat vineri de Executiv cu.

INTERVIU Arhitectii Visuri la Cheie raspund indoielilor privind veridicitatea emisiunii: Uneori realitatea ecu mult mai dureroasa decat ce se poate da la TV

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi au fost prezenti in studioul Adevarul Live pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de televiziune, Visuri la cheie. Cu aceasta ocazie, cei doi au oferit lamuriri celor care se indoiesc de veridicitatea proiectului, precizand ca, intr-adevar, uneori realitatea este mult prea dura pentru a putea fi difuzata pe micile ecrane.

ANALIZA Criteriile certe pentru care performanta Simonei Halep e mai mult decat remarcabila in tenisul feminin

Simona Halep a devenit al 25-lea numar 1 mondial din istoria tenisului feminin, dupa ce a reusit sa o invinga pe Jelena Ostapenko, in semifinale la Beijing.

De ce se tem cel mai tare antreprenorii si ce ii motiveaza cel mai mult cand isi deschid o afacere - studiu

Intrebati care este cea mai mare amenintare asupra succesului afacerii lor, multi antreprenorilor si-au exprimat ingrijorarea cu privire la lipsa unui sprijin financiar, situatia economica din tara lor, taxele si birocratia. Aceste ingrijorari variaza in functie de tara, de situatia economica generala si taxele din tara respectiva, fiind mai evidente in Italia si Romania, arata un studiu realizat de Metro.

FOTO VIDEO Capsunele de toamna, mai aromate decat cele de primavara-vara, dar cumparatorii fug de ele. Oamenii sunt mai invatati acum cu portocalele

In pietele din Capitala se gaseste un fruct cu care oamenii sunt mai obisnuiti in sezonul de primavara-vara. Vorbim de capsunele de toamna, care se produc in aceasta perioada in Gaesti. Producatorul spune ca fructele pot fi culese pana la sfarsitul lunii noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )