Libnet.ro
UNICEF

06:30

Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare

Hotnews Hotnews,
 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a solicitat joi primarului general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, primarilor celor sase sectoare din Capitala, precum si primariilor din judetul Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare, destinate carantinarii, si sa ia rapid toate masurile necesare pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus COVID 19) si pentru protejarea populatiei. continuă pe Hotnews

Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a solicitat joi primarului general al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, primarilor celor sase sectoare din Capitala, precum si primariilor din judetul Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare, destinate carantinarii, si sa ia rapid toate masurile necesare pentru prevenirea raspandirii infectiei cu coronavirus COVID 19) si pentru protejarea populatiei.

Guvernul cere primariilor Capitalei si ale judetului Ilfov sa gaseasca rapid noi spatii pentru carantina

Guvernul cere primariilor Capitalei si ale judetului Ilfov sa gaseasca rapid noi spatii izolate de cazare, destinate carantinarii, pe care sa le puna la dispozitia Comitetului Special pentru Situatii de Urgenta.

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

Noi detalii despre cele 8 cazuri de coronavirus din Bucuresti - Ilfov. Printre cei diagnosticati, un copil de 3 ani

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, marti dupa-amiaza, noi detalii despre cele opt cazuri de coronavirus din zona Bucuresti-Ilfov. Printre cei diagnoticati cu COVID-19 se numara si un copil de 3.

Secretarul general al Guvernului, apel catre primariile din Bucuresti si Ilfov: Sa se identifice rapid spatii izolate de cazare, destinate carantinarii

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, face un apel la primarul general al Capitalei, la edilii din cele sase sectoare, precum si la primariile din judetul Ilfov carora le solicita sa gaseasca rapid.

Coronavirus in Romania: Informatii contradictorii - Streinu Cercel anunta alte doua noi cazuri confirmate, Grupul de comunicare strategica doar unul

Informatii contradictorii joi dimineata privind cazurile de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat intr-o interventie la Digi 24 ca au fost confirmate doua noi cazuri. Ulterior Grupul de comunicare strategica a anuntat doar confirmarea unui singur caz, cu un numar total de 48 de cazuri confirmate. 24 Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi11. 17 Autoritatile din Serbia au inchis 7 puncte de frontiera cu Romania11. 08 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare 10. 58 Un barbat din Ramnicu Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident.

Secretarul general al Guvernului, apel catre primariile din Bucuresti: Identificati rapid spatii pentru carantina

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, le-a cerut, miercuri, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, primarilor celor sase sectoare din Bucuresti, precum si primariilor din judetul Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare, destinate carantinarii.

in plina epidemie, bucurestenii sunt lasati fara curent: lista zonelor afectate din Capitala, Ilfov si Giurgiu

Un numar mare de oameni vor ramane fara curent electric pe parcursul zilei de azi, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Lucrarile la reteaua electrica sunt programate de mult timp. Din cauza.

BREAKING Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile centrale spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )