Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noi detalii despre cele 8 cazuri de coronavirus din Bucuresti - Ilfov. Printre cei diagnosticati, un copil de 3 ani

B1 B1,
Noi detalii despre cele 8 cazuri de coronavirus din Bucuresti - Ilfov. Printre cei diagnosticati, un copil de 3 ani

Grupul de Comunicare Strategica a prezentat, marti dupa-amiaza, noi detalii despre cele opt cazuri de coronavirus din zona Bucuresti-Ilfov. Printre cei diagnoticati cu COVID-19 se numara si un copil de 3. continuă pe B1

Femeia infectata cu coronavirus din Bucuresti lucreaza la OSIM. Toti angajatii sunt testati de autoritati

Femeia de 42 de ani din Bucuresti, a doua persoana confirmata cu coronavirus in Capitala, lucreaza la OSIM.

UPDATE inca 8 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national

Inca 8 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 25 la nivel national, iar dintre acestea, 5 pacienti au fost declarati vindecati, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

Coronavirus in Romania: Bilantul ajunge la 14 cazuri de imbolnavire - o femeie de 42 de ani din Bucuresti

Un nou caz de coronavirus - al paisprezecelea - a fost confirmat in Romania. Este vorba despre o femeie de 42 de ani din Bucuresti, fiind al doilea caz diagnosticat in Capitala.

Coronavirus in Moldova. Noi detalii despre starea de sanatate a femeii infectate cu noul virus

Directorul Agentiei Nationale de Sanatate Publica ANSP), Nicolae Furtuna, a anuntat ca medicii au constatat ca starea de sanatate a pacientei infectate cu coronavirus s-a imbunatatit din nou, in ultimele 24 de ore.

Noi precizari despre pacientii cu COVID-19 din Romania. Daca 3 persoane au fost externate, celelalte 6 raman internate in mai multe spitale din tara

Autoritatile romane au trecut in revista, sambata, cele noua cazuri de infectie cu noul coronavirus depistate pe teritoriul tarii. Daca trei dintre pacienti au fost deja declarati vindecati si, pe cale.

UPDATE inca 7 noi cazuri de coronavirus in Bucuresti. Este cel mai mare numar confirmat intr-o singura zi. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 24

Inca 7 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate marti in Romania, toti pacientii fiind din Bucuresti. Este cel mai mare numar de imbolnaviri confirmat intr-o singura zi in tara noastra. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 24, a anuntat Grupul de comunicare strategica.

inca doua cazuri de coronavirus in Romania: O femeie din Buzau si un barbat din Bucuresti

Inca doua persoane au fost depistate pozitiv in Romania cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 73 de ani din Buzau si un barbat de 60 de ani din Bucuresti. Bilantul infectarilor in.

CORONAVIRUS |Rectorul Universitatii din Bucuresti refuza sa suspende cursurile: Daca inchidem acum, ce facem daca vom avea sute sau mii de cazuri in tara?

Marian Preda, noul rector al Universitatii din Bucuresti,refuza sa inchida institutia de invatamant pe motiv de coronavirus. Preda spune ca, din moment ce nu a fost confirmat niciun caz la.

Barbatul din Bucuresti infectat cu coronavirus avea simptome bizare, motiv pentru care medicii nu l-au testat inca de la internare pentru COVID 19

Barbatul din Bucuresti confirmat cu noul coronavirus a avut simptome complet diferite fata de cele intalnite la restul pacientilor infectati cu COVID 19, motiv pentru care acesta nu a fost izolat inca de la sosirea in spital, anunta Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

Coronavirus in Romania: Alerta la Guvern - se fac verificari privind persoane care ar fi intrat in contact cu femeia bolnava din Bucuresti

Grupul de comunicare strategica a anuntat ca, in contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti confirmata cu coronavirus COVID-19) duminica, se fac verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care lucreaza in cladirea Guvernului Romaniei. Primarul Gabriela Firea a spus ca femeia este bucatareasa la Guvern, fiind suspect de coronavirus si fiul acesteia. in schimb, autoritatile centrale spun ca nu este vorba despre bucatareasa de la guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )