Libnet.ro
UNICEF

17:45

Secretarul General NATO raspunde pentru Antena 3: peste 100 de zboruri NATO in lupta impotriva coronavirus

Antena3 Antena3,
Secretarul General NATO raspunde pentru Antena 3: peste 100 de zboruri NATO in lupta impotriva coronavirus

In conferinta de presa ce a urmat reuniunii ministrilor apararii din NATO, Secretarul General Jens Stoltenberg a raspuns intrebarilor puse de Radu Tudor pentru Antena 3. continuă pe Antena3

Coronavirus: Nu este momentul in care sa fie redusa finantarea OMS, sustine cu tarie secretarul general al ONU

Secretarul general al ONU Antonio Guterres considera ca nu este momentul potrivit pentru a reduce resursele si operatiunile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) sau ale oricarei alte organizatii umanitare in combaterea virusului, in reactie la decizia anuntata de presedintele Trump de a intrerupe contributia SUA la bugetul OMS, transmite AFP, citata de Agerpres. Convingerea mea este ca OMS trebuie sa fie sustinuta deoarece este absolut esentiala pentru eforturile lumii in castigarea razboiului impotriva COVID -19, a adaugat Antonio Guterres, reafirmand ca va exista suficient timp pentru a studia ulterior cum au reactionat toti cei implicati in criza.

Secretarul general ONU: un vaccin anti-coronavirus ar salva milioane de vieti

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a declarat miercuri ca antidotul in cazul bolii covid-19 il reprezinta un vaccin sigur si eficient.

Prof. Constantin Dulcan: Pentru oamenii de peste 65 de ani lipsa de miscare este foarte periculoasa

Reputatul neurolog si psihiatru Dumitru Constantin Dulcan a explicat, joi, la Antena 3, ca lipsa de miscare pentru persoanele de peste 65 de ani este extrem de periculoasa pentru acestia ducand la probleme de sanatate grave.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )