Libnet.ro
UNICEF

16:15

Secretele celui mai seducator amant din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
Secretele celui mai seducator amant din toate timpurile

Volumul Casanova. Povestea vietii mele care cuprinde istoria personala, povestita de el insusi, cel mai mare seducator al lumii, va aparea curand la Editura Nemira, in colectia Babel, aducand in lumea secolului 21 parfumul cu totul aparte al castelelor tainice, al Venetiei unui alt timp, al unui erotism cu nimic mai putin indraznet decat cel afisat astazi, dar inecat in farmec si mister. continuă pe Adevărul

Destinul cutremurator al romanului Richard Wurmbrand, unul dintre cei mai influenti crestini ai omenirii: a schimbat pe veci gandirea SUA despre comunisti

Pastorul Richard Wurmbrand este considerat unul dintre cei mai influenti crestini din toate timpurile. Cartile sale, despre religie si chinurile indurate in inchisorile comuniste din Romania, au fost publicate in peste 80 de limbi. in urma sa a ramas si o opera caritabila uriasa.

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Noriel a investit 500.000 de euro in cel mai mare magazin din retea

Noriel, activa pe piata romaneasca de jucarii, a investit 500. 000 de euro in cel mai mare magazin din reteaua sa, plasat in cadrul noului centru comercial din Brasov, Coresi Shopping Resort.

Rihanna, acuzata de plagiat, dupa lansarea celui mai recent single al ei

Rihanna a fost acuzata de plagiat de fanii unui rapper mai putin cunoscut, care are numele de scena Just Brittany, dupa ce artista nascuta in Barbados si-a lansat cel mai recent single al ei, intitulat Bitch Betta Have My Money, informeaza contactmusic. com.

Miami 2015: Avancronica Halep vs Williams, adevaratul raport de forte inaintea celui mai asteptat meci al anului

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3 si Serena Williams, principala favorita a turneului de la Miami, se vor confrunta, in semifinale, in cel mai asteptat meci al anului. Raportul de forte dintre cele doua nu s-a schimbat pe .

Cum i-a lasat E-on pe olimpicii la fizica fara curent electric. Deschiderea celui mai important eveniment gazduit de invatamantul vasluian, in bezna

O pana de curent i-a lasat in bezna timp de o ora pe participantii la festivitatea de deschidere a Olimpiadei Nationale de Fizica, de la Vaslui. Evenimentul a fost intrerupt de trei ori de, cei peste 500 de olimpici din intreaga tara, fiind fost nevoiti sa praraseasca sala.

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze din toate functiile politice

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal.

PSD ii cere lui Predoiu demisia din toate functiile politice

ACTUALIZARE 16:06 Predoiu: Resping solicitarea obraznica si insinuarile calomnioase ale PSD-Victor Ponta Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu spune, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca respinge categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD-Victor Ponta de a demisiona din functie si precizeaza ca nu a savarsit vreodata o fapta de coruptie. * Daniel Savu: Predoiu a fost unul dintre beneficiarii finantarii campaniei PNL din Buzau, in 2008 .

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din toate functiile pe care le detine in PNL

PSD a cerut demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, social-democratii aratand ca Predoiu trebuie sa.

PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

Partidul Social Democrat a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, informeaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )