Libnet.ro
UNICEF

01:06

Secretele grefierei care castiga intr-un an mai mult decat un judecator. Suta de mii de euro la negru a functionarei

Adevărul Adevărul,
Secretele grefierei care castiga intr-un an mai mult decat un judecator. Suta de mii de euro la negru a functionarei

Una dintre cele mai controversate grefiere din sistemul judiciar romanesc a ajuns in vizorul inspectorilor de la Agentia Nationala de Integritate ANI), dupa acestia au descoperit ca a strans o avere pe care nu o poate justifica. continuă pe Adevărul

Le-a cerut unor muncitori niste maruntis, insa a primit mai mult decat se astepta

Un barbat fara adapost care le-a cerut cativa bani unor muncitori care lucrau la o casa a primit mai mult decat se astepta, scrie Daily Mail. Muncitorii l-au intrebat mai intai.

Ce este Insanity, antrenamentul la care putini curiosi rezista mai mult de 5 minute: iti vine sa vomiti

Insanity este un sport de o intensitate extrem de mare care se dedica celor care au o viata sportiva constanta si care au atins nivelul maxim la alte sporturi cardio. Putini incepatori rezista mai mult de 5 minute in cadrul primelor antrenamente.

Este nevoie mai mult ca oricand de responsabilitate, de solidaritate si coeziune in UE

Ana Birchall, deputat PSD, spune ca este nevoie, astazi mai mult ca oricand, de responsabilitate, de solidaritate si coeziune in Uniunea Europeana, astfel incat sa poata fi contracarate posibilele efecte negative ale referendumului din Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presa al PSD trimis redactiei.

Arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda: In urma cu 10 ani, cand am vizitat prima data Romania, era pustiu

Romania a trecut prin schimbari semnificative in ceea ce priveste calitatea constructiilor fata de acum 10-12 ani, sunt de parere arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda, un proiect care a obtinut cea mai inalta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )