Libnet.ro
UNICEF

14:45

Secretul celui mai bun om de afaceri imigrant din Italia, romanul Florin Simon

Hotnews Hotnews,
Secretul celui mai bun om de afaceri imigrant din Italia, romanul Florin Simon

Multi l-au intrebat pe Florin Simon, bacauanul de 42 de ani care a castigat premiul pentru cel mai bun om de afaceri imigrant al anului din Italia, care este reteta succesului sau. Potrivit organizatorilor, intreprinzatorul va realiza un volum de afaceri de circa 19 milioane de euro in 2012. De fiecare data, Florin Simon a raspuns simplu: munca. Ma trezesc la ora sapte dimineata, iar seara, sau mai bine zis noaptea, cand ajung acasa, nici nu ma mai uit la ceas. Angajatii mei, au program fix. Eu si sotia mea, nu. continuă pe Hotnews

Porsche lanseaza cel mai puternic Cayenne Diesel din istorie

Producatorul anunta lansarea celui mai puternic model diesel din istoria Porsche. Noul Cayenne S echipat cu un V8 diesel de 382 CP promite performante record: 0-100 km/h in 5,7 secunde, 252 km/h viteza maxima si un consum mediu de 8,3 l/100 km. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Un roman a castigat titlul de cel mai bun om de afaceri al anului in cadrul MoneyGram Award 2012

Imigrantul roman, Florin Simon a castigat titulul de omul de afaceri strain al anului in cadrul festivalului MoneyGram Award 2012, editia a IV-a, desfasurat in Italia, informeaza Mediafax. Florin.

Lucian Dinita: Politia Rutiera nu isi va mai face publice actiunile din trafic. Interesul nostru este sa tinem oamenii in viata

Seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita, a anuntat ca Politia Rutiera nu va mai face publice actiunile din trafic, in contextul in care Politia Rutiera are interesul de a tine oamenii in viata,.

Secretul unui streaker bun. A traversat gol un teren de fotbal in SUA si a scapat neprins (VIDEO)

Un intrus care purta doar o masca inspirata de personajul Spiderman a patruns gol pe un teren de fotbal american, in timpul unui meci, si a reusit sa scape neprins. Barbatul a reusit sa alerge mai repede.

Lansarea Apple iPhone 5: Au mai ramas doar cateva momente pana la prezentarea celui mai asteptat smartphone al anului

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii celui mai important smartphone al anului. Apple lanseaza in aceasta seara noul terminal iPhone, in cadrul unui eveniment care are loc la San Francisco, California, Centrul.

Narcis Raducan, mai bun decat Figo

Retras din activitate in urma cu patru ani, Narcis Raducan a reusit sa-l devanseze pe portughezul Luis Figo.

Mihai-Razvan Ungureanu a discutat la Vatican despre romanii din Italia

Fostul premier al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, s-a intalnit astazi la Vatican cu cardinalul Giovanni Battista Re, Prefect Emeritus al Congregatiei de Episcopi, si au discutat despre situatia romanilor stabiliti in Italia si ultimele evolutii din politica si economia romaneasca, conform unui comunicat de presa.

Recesiunea din Italia depaseste asteptarile

Economia Italiei a inregistrat, in trimestrul al doilea din anul curent, o scadere peste asteptari, semn ca se adanceste cea de-a patra recesiune cu care se confrunta tara din 2001.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a modificat solutia de amenajare a Pietei Universitatii. Vezi cum va arata cel mai cunoscut spatiu public din Bucuresti

Primaria Capitalei a modificat proiectul de amenajare a Pietei Universitatii - spatiul de deasupra parcarii subterane din zona cu statui - desi solutia a fost consfintita printr-un concurs international de idei, au declarat pentru HotNews. ro arhitectii care au castigat competitia si a caror proiect ar fi trebuit sa se realizeze. Astfel, multimea de corpuri de iluminat care ar fi trebuit sa se amplaseze pe spatiul public a fost inlocuita de un stalp de iluminat de 19 metri inaltime, pavajul de piatra cubica din zona cladirilor de vizavi de Universitate va fi inlocuit cu dale de piatra, iar in mijlocul pietei au fost puse aerisirile de la parcare, niste cutii de peste un metru inaltime. Primaria Capitalei nu a furnizat pina la ora publicarii articolului nici un punct de vedere despre modificarea planurilor initiale. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea toate imaginile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )