Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un roman a castigat titlul de cel mai bun om de afaceri al anului in cadrul MoneyGram Award 2012

B1 B1,
Un roman a castigat titlul de cel mai bun om de afaceri al anului in cadrul MoneyGram Award 2012

Imigrantul roman, Florin Simon a castigat titulul de omul de afaceri strain al anului in cadrul festivalului MoneyGram Award 2012, editia a IV-a, desfasurat in Italia, informeaza Mediafax. Florin. continuă pe B1

Secretul celui mai bun om de afaceri imigrant din Italia, romanul Florin Simon

Multi l-au intrebat pe Florin Simon, bacauanul de 42 de ani care a castigat premiul pentru cel mai bun om de afaceri imigrant al anului din Italia, care este reteta succesului sau. Potrivit organizatorilor, intreprinzatorul va realiza un volum de afaceri de circa 19 milioane de euro in 2012. De fiecare data, Florin Simon a raspuns simplu: munca. Ma trezesc la ora sapte dimineata, iar seara, sau mai bine zis noaptea, cand ajung acasa, nici nu ma mai uit la ceas. Angajatii mei, au program fix. Eu si sotia mea, nu.

SUA: Semn bun pentru economie - Stocurile din comertul en-gros au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni

Stocurile din comertul en-gros in Statele Unite ale Americii au crescut in iulie cu cel mai mare ritm din ultimele cinci luni, peste prgonozele economistilor, indicand faptul ca, in al treilea trimestru, cresterea economica poate fi mai puternica decat se astepta initial, informeaza Reuters.

Cel mai puternic om dintr-un stat din Europa, implicat intr-un scandal urias. Ce a incercat sa faca cu averea sa

Cel mai bogat om din Franta, Bernard Arnault, a dat in judecata cotidianul Liberation, pentru insulte publice, dupa un titlu socant la adresa sa. Cara-te, bogatas tampit! este titlul contorversat care.

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

FOTO Giganticul George: Cum arata cel mai inalt caine din lume.

Cantarind peste 111 kg si avand 1. 09 de metri inaltime, Giganticul George detine recordurile mondiale Guiness pentru Cel mai inalt caine in viata si Cel mai inalt caine din istorie. Cand sta pe labele din spate, George masoara peste 7 metri. George s-a nascut pe 17 noiembrie 2005 si este rasa marele danez. El doarme singur intr-un pat queen size si consuma mai mult de 49 kg de alimente in fiecare luna, relateaza site-ul Twisted Sifter. George a fost invitat in mai multe emisiuni tv, la .

Mihai Razvan Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, la reuniunea tinerilor PDL de la Eforie Nord, ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a subliniat faptul ca alianta electorala de centru-dreapta.

Ungureanu, la scoala tinerilor PDL: Cel mai mare pacat in politica tine de egoism.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a venit, vineri, la reuniunea de la Eforie Nord a tinerilor PDL, carora le-a spus ca cel mai mare pacat in politica tine de egoism si a aratat ca alianta electorala de centru-dreapta isi poate pastra piesele componente si la parlamentare si la prezidentiale, scrie Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu: De nenumarate ori mi-am .

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a.

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 14 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene au deschis in crestere, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, pe fondul deciziei FED

12:45 Bursele europene au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni la inceputul sedintelor de tranzactionare de vineri, pe fondul anuntului facut de banca centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, care a spus ca va lansa un nou program de stimulare monetara pentru a stimula crestere economica in cea mai mare economie a lumii, informeaza Reuters.

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )