Libnet.ro
UNICEF

10:30

'SECRETUL DIN PADURE' al lui Liviu DRAGNEA. DEZVALUIRI INCENDIARE despre COMPLEXUL PRIVAT DE VANATOARE controlat de seful PSD (VIDEO, FOTO)

B1 B1,

Liviu Dragnea a vanat de-a lungul timpului proprietati, animale si putere. Camarazi de arme i-au fost prietenii din facultate si subordonatii din PSD.Jurnalistii de la Rise Project scriu ca prietenii. continuă pe B1

RISE Project: Dragnea - Secretul din padure

O asociatie infiintata de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor 90 a fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vanatoare intinse pe zeci de mii hectare in doua judete. Dupa aproape 20 de ani, timp in care tranzactiile cu terenuri au fost derulate de interpusii sefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari, arata o investigatie Rise Project.

Liviu Dragnea, urmarit de mesajul rezist: Aflat la iCCJ, liderul PSD a primit un biletel cu celebrul slogan(FOTO)

Dupa ce a fost aspru criticat pentru ca a distribuit pe Facebook o fotografie cu o gluma pe seama protestatarilor din Piata Victoriei, Liviu Dragnea pare urmarit peste tot de mesajul.

Grindeanu, scos din minti de razboiul Dragnea-Ponta: Ar trebui ca toate lucrurile sa se discute in partid!

Razboiul din PSD dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa-l deranjeze tot mai mult pe Sorin Grindeanu, care a ajuns sa fie prins la mijloc.Grindeanu a ajuns in functia de premier sustinut fiind de.

RISE Project: Dragnea si fiul - afaceri cu zeci de mii de hectare de padure

O asociatie infiintata de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor 90 a fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vanatoare intinse pe zeci de mii hectare in doua judete. Dupa aproape 20 de ani, timp in care tranzactiile cu terenuri au fost derulate de interpusii sefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari, arata o investigatie Rise Project.

Cum se sifoneaza banii publici. Comuna lui Liviu Dragnea a primit peste trei milioane de euro, care au ajuns in conturile firmei TelDrum

Liviu Dragnea, ca ministru al Dezvoltarii, a crescut de cinci ori bugetul comunei natale Gratia din Teleorman. Astfel, peste trei milioane de euro au plecat din bugetul Guvernului spre comuna teleormaneana. Banii, insa, nu au ramas in Gratia, ci au fost virati in conturile TelDrum SA.

Deputatul social-democrat Victor Ponta: Bogdan Dumitru este, acum prietenul lui Liviu Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu ca Sebastian Ghita

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a declarat, la Parlament, ca a observat faptul ca Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, exprimandu-si totodata speranta ca liderul social-democratilor nu va disparea precum Sebastian Ghita.

Scandal la procesul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. O femeie cu mesajul Rezist a fost scoasa din sala de judecata, dupa ce i-a cerut lui Dragnea sa isi dea demisia. Replica sefului PSD: Sunteti

Inalta Curte de Casatie si Justitie au judecat, marti, un nou termen in dosarul in care seful PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de abuz in serviciu, in dosarul privind angajarile de la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman.

ICCJ sesizeaza CCR, la cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, in privinta definitiei abuzului in serviciu

ACTUALIZARE 15:50 Dragnea, catre femeia care i-a cerut demisia: Dumneavoastra doriti demisia mea din viata Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost asteptat la iesirea din sala de judecata de la instanta suprema de mai multe persoane care aveau hartii cu mesajul Rezist, printre care si femeia care i-a cerut sa demisioneze. *ACTUALIZARE 15:33 inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, astazi, sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta definitiei abuzului in serviciu, la cererea fostei sotii a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana * ACTUALIZARE 15:25 ICCJ cere DNA sa precizeze ce legi au fost incalcate de Dragnea si ceilalti inculpati.

Radu Banciu: Ce-ar fi daca Liviu Dragnea s-ar inscauna chiar el Ministru al Justitiei? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre reactia lui Liviu Dragnea la rezultatul evaluarii facute de Ministrul Justitiei lui Augustin Lazar si Laurei.

Adrian Nastase, replica pentru Liviu Dragnea: Coabitarea exista. Fostii mei colegi sa puna mana pe pix si pe hartie si sa faca legi

Adrian Nastase i-a raspuns lui Liviu Dragnea, intr-o interventie in emisiunea 100 de minute, dupa ce presedintele PSD a negat existenta unei coabitari intre fortele.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )