Libnet.ro
UNICEF

19:45

SECRETUL RUSINOS al sotiei, DESCOPERIT dupa doi ani de casnicie! E iNGROZITOR ce a gasit barbatul in TELEFONUL femeii

B1 B1,
SECRETUL RUSINOS al sotiei, DESCOPERIT dupa doi ani de casnicie! E iNGROZITOR ce a gasit barbatul in TELEFONUL femeii

Un barbat din Marea Britanie a trecut prin momente socante dupa ce s-a gandit sa-i verifice telefonul sotiei. continuă pe B1

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara. Cum l-au depistat politistii

O descoperire socanta a avut loc la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat in varsta de 64 ani a fost descoperit in propria locuinta, la mai bine de doi ani de cand a murit. Vecinii au spus ca au tot alertat Politia, cand si-au dat seama ca a trecut cam multa vreme de cand nu .

VIDEO Protest pe drumul european E85, in Buzau, langa intersectia in care o fetita de doi ani a murit intr-un accident

Accidentul rutier in care o fetita de doi ani a murit, joi seara, pe raza comunei Costesti, a fost scanteia care a declansat un val de proteste in mediul online si in spatiul public. Dupa ce, vineri, zeci de localnici din cartierul nou al satului Spataru au luat cu asalt primaria locala pentru a cere imbunatatirea sigurantei rutiere in zona, sambata, 1 februarie, s-au adunat aproape 100 de localnici, pe marginea drumului European.

Cadavrul descompus al unui barbat care nu a mai fost vazut de peste doi ani, gasit intr-un apartament din Timisoara. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Caz dramatic, la Timisoara. Proprietarul unui apartament de pe bulevardul Take Ionescu, pe care vecinii nu l-au mai vazut de doi ani, a fost gasit mort in apartamentul in care locuia singur. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca barbatul murise de foarte mult timp, din cadavru ramanand doar oasele.

Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani. Halucinant ce s-a intamplat din cauza politistilor

Un Roman a reusit sa isi recupereze masina la 18 ani de la furtul acesteia, dar degeaba, sustine el. Ce masuri a luat politia in acest caz? Ce are de gand sa faca barbatul in aceasta privinta? Cum a reusit un roman sa isi recupereze masina furata, dupa 18 ani? Un cetatean din Timisoara a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )