Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cadavrul descompus al unui barbat care nu a mai fost vazut de peste doi ani, gasit intr-un apartament din Timisoara. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Adevărul Adevărul,
Cadavrul descompus al unui barbat care nu a mai fost vazut de peste doi ani, gasit intr-un apartament din Timisoara. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Caz dramatic, la Timisoara. Proprietarul unui apartament de pe bulevardul Take Ionescu, pe care vecinii nu l-au mai vazut de doi ani, a fost gasit mort in apartamentul in care locuia singur. Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca barbatul murise de foarte mult timp, din cadavru ramanand doar oasele. continuă pe Adevărul

Descoperire socanta la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in propriul apartament la doi ani de la deces

Descoperire socanta la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat de 64 de ani a fost descoperit in propriul apartament, la mai bine de doi ani de cand a murit.

Scene horror in casa unui botosanean. Proprietarul casei dormea langa cadavrul unui barbat omorat in bataie

O crima ciudata a avut loc ieri dupa-amiaza in municipiul Botosani. Cadavrul plin de lovituri al unui barbat a fost gasit in casa unui botosanean cu tulburari psihice. Culmea, proprietarul casei dormea langa trupul neinsufletit.

Barbat mort de doi ani, gasit intr-o locuinta din Timisoara. Cum l-au depistat politistii

O descoperire socanta a avut loc la Timisoara! Cadavrul mumificat al unui barbat in varsta de 64 ani a fost descoperit in propria locuinta, la mai bine de doi ani de cand a murit. Vecinii au spus ca au tot alertat Politia, cand si-au dat seama ca a trecut cam multa vreme de cand nu .

Ce inseamna boala autoimuna cu care a fost diagnosticata Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea a fost de curand diagnosticata cu o boala autoimuna, devenind in cele din urma pacient, fara voia ei. Cum explica fostul ministru al Sanatatii tot si cum a aflat ca sufera de afectiunea in cauza? Diagnostic Sorina Pintea Fostul ministru al Sanatatii a devenit pacient. Recent, aceasta a publicat un mesaj pe o .

Sotul Vladutei Lupau, anunt oficial dupa scandalul in care a fost implicata artista. Nimeni nu se astepta

Dupa scandalul cu iz amoros intre Vladuta Lupau si saxofonistul Armin Nicoara, sotul artistei a fost lasat liber de contract de CFR Cluj, echipa la care a jucat in ultimii doi ani si jumatate. Sotul Vladutei Lupau, anunt oficial dupa scandalul in care a fost implicata artista Adi Rus, sotul Vladutei Lupau, a anuntat, asadar, .

Pamela Anderson a divortat dupa 12 zile de la nunta. Care a fost motivul

Nici nu s-a uscat cerneala de pe actul de casatorie ca au decis sa divorteze! Pamela Anderson si al cincilea sot al sau au hotarat ca mariajul lor impreuna este deja unul ratat. Care ste motivul pentru care acesti au decis sa divorteze dupa doar 12 zile? Pamela Anderson, divort dupa doar 12 zile de .

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost data afara Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a intamplat in culise la Insula Iubirii

Sezonul 5 al show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita Maria Ilioiu. Roscata, calina, reusind sa prinda in mrejele sale barbatii, a fost totusi data afara, sanctiunile disciplinare avand si ele o concluzie. Motivul pentru care Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost data afara de la Antena .

VESTE BOMBA PENTRU PENSIONARII din ROMANIA! S-A TERMINAT! Este ULTIMUL an in care mai pot face ASTA!

Atentie, romani! in acest an, angajatii din Romania vor putea iesi mai devreme la pensie, dar doar daca indeplinesc cateva conditii! SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BATAIE CA-N FILME CU NEVASTA, iN FATA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )