Libnet.ro
UNICEF

23:45

SECRETUL RUSINOS al Vulpitei de la ACCES DIRECT! Asta da lovitura pentru ANTENA 1

B1 B1,
SECRETUL RUSINOS al Vulpitei de la ACCES DIRECT! Asta da lovitura pentru ANTENA 1

Informatii noi ies la iveala despre Vulpita de la Acces Direct! Cazul acesteia a devenit mega cunoscut in toata tara. Marian, amantul Vulpitei, sustine ca el este, de fapt, tatal fetitei pe care Veronica a. continuă pe B1

CNA, reactie transanta cu privire la aparitiile Vulpitei in emisiunile Acces Direct. Ce transmite Radu Herjeu

Vulpita de la Acces Direct nu mai are nevoie de nicio prezentare, dupa ce a fost data la televizor in mod obsesiv de catre emisiunea Mirelei Vaida, de la Antena 1. Acum, CNA se sesieaza cu privire la acest aspect. CNA, reactie transanta cu privire la aparitiile Vulpitei in emisiunile Acces Direct Telenovela legata de .

Vulpita de la Acces Direct, in pericol. Decizie radicala privind emisiunea. Nimeni nu se astepta la asta

Telenovela difuzata de Acces Direct privind viata intima a Veronicai Stegaru, poreclita drept Vulpita si a sotului ei, Viorel Stegaru, este urmarita seara de seara de milioane de romani. De o luna,.

Lovitura pentru Vodafone. Ghita Ciobanul, noua vedeta a rivalilor de la Telekom

Ce lovitura primesc cei de la Vodafone? Personajul Ghita Ciobanul, cel care a adus companiei multa popularitate de-a lungul anilor, s-a mutat la Telekom! Ce spune Ghita despre aceasta mutare? Lovitura pentru Vodafone Celebrul personaj din campaniile Vodafone, Ghita Ciobanul, este acum in cadrul unui nou operator. Personajul s-a mutat incepand de azi in campania .

Lovitura pentru PROTV! Dupa 20 de ani, vedeta trustului pleaca la Antena 1. in ce emisiune va aparea

S-ar putea spune ca de cand e vazuta in juriu la Vocea Romaniei este emblema postului PRO TV ori cei 20 de ani stati la aceeasi masa ar fi facut-o sa nu se duca la o alta. Nebanuite sunt caile si contraofertele, asa ca a plecat la concurenta Antena 1. in ce emisiunea va .

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )