Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie redeschide o cauza-soc

Antena3 Antena3,
Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie redeschide o cauza-soc

Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ) a cerut inaltei Curti de Casatie si Justitie redeschiderea unui dosar penal care l-a vizat pe judecatorul CSM Bogdan Mateescu. Dosarul a fost clas. continuă pe Antena3

Nicolae Marin, numit procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie

Nicolae Marin a fost numit de plenul Consiliului Superior al Magistraturii in functia de procuror-sef adjunct al Sectiei speciale pentru investigarea infractiunilor din Justitie SIIJ). Plenul.

Descoperiti. Parchetul General, vizat de o ancheta a SIIJ pentru clasarea dosarului Vintu-BRS

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie a deschis, in luna noiembrie a anului trecut, un dosar penal in care sunt cercetate, in rem, posibile fapte penale savarsite in legatura cu tergiversarea.

Tariceanu, mesaj pentru romani: Problemele din Justitie raman in continuare

Calin Popescu Tariceanu a tinut sa transmita un mesaj pentru cei 2,5 milioane de romani care au fost la vot pe 26 mai, insa nu au votat si la referendum sau au votat NU. Liderul ALDE vorbeste despre.

Procurorul Nicolae Marin, numit in locul Adinei Florea in functia de adjunct al sefului Sectiei Speciale

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a numit marti, 4 iunie, pe procurorul Nicolae Marin in functia de procuror-sef adjunct al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Decizia a fost luata dupa ce Adina Florea, actualul adjunct, s-a inscris in cursa pentru sefia structurii.

Cum a devenit Romania un furnizor de pacienti pentru spitalele private din Europa. Interviu cu directorul general al Wiener Privatklinik

Am stat de vorba cu prim. dr. Walter EBM, CEO-ul Vienna Private Hospital, despre motivele pentru care Romania a devenit un important furnizor de pacienti catre tarile europene si de ce prefera romanii sa se trateze in Austria. Oamenii merg pentru.

Tariceanu spune ca cel mai probabil in august se va organiza referendumul de revizuire a Constitutiei / El propune si constituirea unei comisii de cod electoral pentru rezolvarea votului din Diaspora

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca daca Parlamentul va elabora propunerile de modificare pana la finalul lunii iunie, probabil in luna august va fi organizat referendumul pentru revizuirea Constitutiei, care nu trebuie organizat in aceeasi zi cu alegerile prezidentiale.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

PENTRU ADUNAREA ACTIONARILOR DIN 20 IUNIE: SIF1 introduce pe ordinea de zi solicitarile SIF Oltenia

Consiliul de Administratie al SIF Banat - Crisana SIF1) a completat ordinea de zi a adunarii actionarilor din data de 20 iunie cu punctele solicitate de grupul de actionari concentrati in jurul SIF Oltenia SIF5), printre care se afla si revocarea actualei conduceri a societatii.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Masuri drastice in PNL dupa alegeri. Sefii de la Bucuresti, pe lista neagra a lui Orban. Rares Bogdan, favorit pentru preluarea organizatiei din Capitala

Liberalii se vor reuni luni, in sedinta conducerii partidului pentru a face o analiza a scorurilor obtinute de filialele partidului, iar in acest context, Rares Bogdan l-ar putea inlocui pe Cristian Busoi la sefia PNL Bucuresti, potrivit unor surse politice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )