Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sectia speciala contesta decizia prin care instanta suprema a intors la Parchet dosarul Mineriadei

Hotnews Hotnews,
 Sectia speciala contesta decizia prin care instanta suprema a intors la Parchet dosarul Mineriadei

Sectia de anchetare a magistratilor a contestat decizia luata in mai 2019 de instanta suprema, care a retrimis la Sectia Militara a Parchetului General dosarul Mineriadei, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu au fost trimisi in judecata in iunie 2017 pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe Hotnews

Sectia speciala contesta decizia prin care instanta suprema a intors la Parchet dosarul Mineriadei

Sectia de anchetare a magistratilor a contestat decizia luata in mai 2019 de instanta suprema, care a retrimis la Sectia Militara a Parchetului General dosarul Mineriadei, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu au fost trimisi in judecata in iunie 2017 pentru infractiuni contra umanitatii.

Emotii pentru Ion Iliescu: Sectia Speciala contesta restituirea la Parchet a Dosarului Mineriadei

Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a contestat, pe data de 14 februarie, incheierea prin care un judecator de camera preliminara a constatat neregularitatea intocmirii rechizitoiriului din Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care sunt vizati Ion Iliescu, Petre Roman, Voican Voiculescu si Virgil Magureanu.

SIIJ contesta decizia Curtii Supreme de restituire la Parchet a dosarului Mineriadei

Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) a anuntat, marti, ca a contestat decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie din luna mai a anului trecut prin care s-a decis retrimiterea la Parchetul General a dosarului Mineriadei din 1990.

Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia

Premierul Ludovic Orban spune ca citarea la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor a doi procurori din CSM este un motiv in plus ca sectia speciala sa fie desfiintata.

Consiliul Superior al Magistraturii: Citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM, factor de presiune si de decredibilizare Vom sesiza Comisia Europeana

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) spune ca citarea procurorilor CSM Nicolae Solomon si Florin Deac la sectia de anchetare a magistratilor reprezinta un factor de presiune si de decredibilizare institutionala, in contextul derularii procedurii de avizare partial negativa a propunerilor ministrului Justitiei de ocupare a functiilor de conducere la marile parchete. Procurorii din CSM acuza o campanie media indreptata impotriva membrilor Sectiei si anunta ca vor sesiza Comisia Europeana. Orban, despre citarea la Sectia speciala a doi procurori CSM: Un motiv in plus sa desfiintam sectia.

CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a respins marti, cu unanimitate de voturi, ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul,.

Raetchi ii cere lui Ciolacu sa blocheze legea prin care PSD vrea sa reinvie Super-Jandarmeria lui Dragnea

Vicepresedintele Comisiei de Aparare, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, ii cere sefului PSD, Marcel Ciolacu, sa blocheze proiectul prin care Jandarmeria preia atributii de la Politie sau structuri antitero, relateaza Mediafax.

Blocaj total privind Dosarul Mineriadei: Sectia Speciala contesta decizia Curtii Supreme de a respinge rechizitoriul

Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 pare sa nu mai ajunga niciodata la o solutionare. Dupa ce in sfarsit judecatorul inaltei Curti a motivat decizia de respingere a rechizitoriului, la 10 luni dupa ce a.

Ce spune Sectia speciala despre audierea procurorului CSM Nicolae Solomon

Sectia de anchetare a magistratilor sustine ca procurorul CSM Nicolae Solomon a fost audiat intr-un dosar penal care nu vizeaza activitatea Sectiei pentru procurori, ca si componenta a Consiliului Superior al Magistraturii, ci vizeaza modul de desfasurare a activitatii unora dintre membrii Sectiei pentru procurori.

Mai mult de jumatate din membrii Sectiei pentru Procurori din CSM, citati de Adina Florea la Sectia Speciala. in ce moment sunt trimise citatiile

Procurori din CSM, printre care siNicolae Solomon, fost vicepresedinte al Consiliului, au fost citati in calitate de martorila Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) de catre procuroarea Adina Florea. Solomon este asteptat luni, de la ora 14. Actiunea Sectiei Speciale vine dupa ce saptamana trecuta procurorii CSM au dat avize negative Gabrielei Scutea si Giorgianei Hosu, propuse la sefia PiCCJ si DIICOT.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )