Libnet.ro
UNICEF

05:16

Sectia unui spital din Romania, inchisa dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Antena3 Antena3,
Sectia unui spital din Romania, inchisa dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu, judetul Buzau, se inchide pana la sfarsitul anului, deoarece singurul medic specialist intra in concediu de odihna. Directorul spitalului spune ca activitatea. continuă pe Antena3

Sectia unui spital din Romania va fi inchisa dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Se intampla la Spitalul orasenesc Nehoiu, din judetul Buzau. Conducerea spitalului spune ca activitatea sectiei pediatrie va fi suspendata pana pe 31 decembrie, timp in care pacientii vor fi redirectionati la 70 de kilometri distanta, la Spitalul Judetean Buzau.

Se pune LACATUL pe Sectia de PEDIATRIE a unui spital din Buzau: SINGURUL MEDIC intra in CONCEDIU

Situatie critica in sistemul sanitar. Spitalul din Nehoiu, judetul Buzau, suspenda activitatea sectiei de Pediatrie pentru ca singurul medic specialist pleaca in concediu. De mentionat este si faptul ca.

Sectia de Pediatrie a unui spital din Buzau a fost inchisa, dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu, judetul Buzau, se inchide pana la sfarsitul anului, deoarece singurul medic specialist intra in concediu de odihna. Directorul spitalului spune ca activitatea.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

Poveste cu final fericit, dupa mesajul disperat al unui roman din Austria. Plange in hohote

Strigatul de ajutor al unui roman din Diaspora nu a ramas fara ecou. Pe grupurile de romani din Diaspora a circulat marti un mesaj in care se precizeaza faptul ca un roman, Gheorghe Niculae, este in.

Poveste cu final fericit, dupa mesajul disperat al unui roman din Austria. Plange in hohote. Mii de romani au fost impresionati de Niculae si l-au ajutat sa ajunga acasa

Strigatul de ajutor al unui roman din Diaspora nu a ramas fara ecou. Pe grupurile de romani din Diaspora a circulat marti un mesaj in care se precizeaza faptul ca un roman, Gheorghe Niculae, este in.

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

Un spital din Buzau va suspenda activitatea sectiei de pediatrie pentru ca singurul medic intra n concediu

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu, judetul Buzau, isi suspenda activitatea din 14 decembrie pana la sfarsitul anului, din cauza ca singurul medic specialist, care este pensionar, dar lucreaza cu contract anual, intra in concediu de odihna, transmite corespondentul Mediafax.

Un lant de benzinarii din Romania a lansat carburantul care costa 14 lei litrul

MOL a lansat in Romania carburantul Racing Fuel 102+, la pretul de 14 lei litrul. Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi achizitionat din patrustatii din Bucuresti precum si din Brasov, Cluj si Timi?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )