Libnet.ro
UNICEF

08:15

Un lant de benzinarii din Romania a lansat carburantul care costa 14 lei litrul

Antena3 Antena3,
Un lant de benzinarii din Romania a lansat carburantul care costa 14 lei litrul

MOL a lansat in Romania carburantul Racing Fuel 102+, la pretul de 14 lei litrul. Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi achizitionat din patrustatii din Bucuresti precum si din Brasov, Cluj si Timi?. continuă pe Antena3

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Un oras din Romania, inclus in topul National Geographic al celor mai cool destinatii de vizitat in 2019

Revista National Geographic a publicat un articol in care enumera 19 destinatii cool, ce merita vazute. Sibiul este singurul oras din Romania carese afla pe lista destinatiilor ce nu trebuie.

Bulgaria: 8,4 milioane de turisti straini, cei mai multi din Romania, Grecia, Germania, Turcia si Rusia

Peste 8,4 milioane de turisti au vizitat in primele zece luni din acest an Bulgaria tara a carei populatie este de aproximativ sapte milioane), o crestere de 5% fata de 2017, cei mai multi vizitatori straini fiind din Romania, Grecia, Germania, Turcia.

Nokia 8.1, lansat oficial: cat costa telefonul spectaculos al finlandezilor

HMD si-a facut un obicei din a lansa noi terminale intai in China. Dupa cateva saptamani sau luni, acelasi gadget ajunge in Europa si America cu un alt nume. Asta s-a intamplat si cu.

Janssen lanseaza o platforma online dedicata asociatiilor de pacienti din Romania, Janssen4Patients

Janssen, companie farmaceutica a Johnson Johnson, a lansat Janssen4Patients - un concept de sprijin al organizatiilor de pacienti, al pacientilor si apartinatorilor prin care utilizatorii pot accesa in propria limba mai multe tipuri de continut.

Imagini revoltatoare surprinse pe o sosea din Romania. Cei care stiu ca au facut asa ceva ar fi bine sa... - VIDEO

Primaria Baia de Cris a facut publice imaginile cu soferii care au descarcat gunoaie pe marginea drumului judetean 762 intre Riscuta si Bulzesti. in imaginile publicate pe pagina de Facebook a primariei.

Aceasta este destinatia de detoxifiere digitala din Romania

Marginimea Sibiului este destinatia perfecta in care trebuie sa ajungi daca vrei sa uiti de tehnologie. Zona a fost recunoscuta oficial ca destinatie de detoxifiere digitala. Locula fost.

Sectia unui spital din Romania, inchisa dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu, judetul Buzau, se inchide pana la sfarsitul anului, deoarece singurul medic specialist intra in concediu de odihna. Directorul spitalului spune ca activitatea.

Sapte jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Australian Open

Organizatorii primului turneu de Mare Slem din 2019, Australian Open, au anuntat lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal.

ROBERTO MUSNECI: Taxarea din Romania probabil ca este una dintre cele mai favorabile din Europa

Mediul de afaceri, in general, atat din Italia, dar si in alte tari, are nevoie de stabilitate si predictibilitate, ne-a spus Roberto Musneci, presedintele Camerei de Comert Italiene.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )