Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Playtech Playtech,
Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om. Ce s-a intamplat acolo

Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei. Cu toate acestea, pana la ora transmiterii stirii, intr-o sectie de votare din Romania, un singur om si-a ales presedintele. Ce s-a intamplat acolo? Sectia de votare din Romania unde a votat un singur om Duminica, 10 noiembrie, cetatenii romani sunt asteptati la urnele de vot . continuă pe Playtech

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectia de vot din Romania unde prezenta a fost de peste 240%

O sectie de votare din Mehedinti a inregistrat o prezenta record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.

Ce tinuta a afisat Carmen Iohannis la vot. Cei care erau la sectia de votare din Sibiu au fotografiat-o imediat

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Unde trebuie sa votezi la prezidentiale: harta completa a tuturor sectiilor de votare din Bucuresti

Alegerile prezidentiale, in cadrul carora se va alege viitorul presedinte al Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. Daca niciunul dintre candidati nu reuseste sa obtina peste 50% dintre voturile alegatorilor inscrisi pe listele electorale permanente, pe data de 24 noiembrie 2019 se va organiza al doilea tur de scrutin. Pentru cei care .

Incidente la o sectie de votare din judetul Botosani. Ce era scris in toate cabinele de vot

Scrutinul de duminica, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidentiale nu a fost marcat de incidente majore. Totusi, au existat cateva exceptii si una dintre ele a fost semnalata in judetul Botosani. Votul la alegerile prezidentiale, in primul tur, nu a fost lipsit de incidente. Unul dintre ele s-a petrecut in judetul Botosani, acolo unde presedinta unei .

Probleme la sectiile de votare din strainatate! Ce a sesizat premierul Ludovic Orban

Au fost semnalate primele probleme, din sectiile de votare, special amenajate in strainatate. Romanii care sunt departe de tara au putut sa mearga la vot incepand de vineri, 8 noiembrie si o vor putea face pana la inchiderea sectiilor de votare, de duminica, pe 10 noiembrie. Probleme la sectiile de votare din strainatate! Oficialii BEC .

La ce ora se deschid sectiile de votare din Bucuresti si provincie. Alegeri Prezidentiale 2019

Sectiile de votare din Bucuresti si provincie se deschid duminica, 10 noiembrie, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Primul tur al alegerilor in strainatate are loc in strainatate intre 8-10 noimebrie. La ce ora se deschid sectiile de votare din Bucuresti si provincie, duminica, 10 noiembrie Votul din diaspora se desfasoara .

Cand se deschid sectiile de votare din diaspora la Alegerile Prezidentiale. Vezi orarul in functie de fiecare tara in parte

Cand se deschid sectiile de votare destinate celor peste 3 milioane si jumatate de romani din strainatate? Pana la 1 noiembrie, pentru votul prin corespondenta s-au inscris doar 41. 000 de romani. Pe de alta parte, spre deosebire de orice alt scrutin precedent, prezidential sau parlamentar, diaspora va avea trei zile de vot la dispozitie, in .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua sectii de votare din Gorj au ramas fara energie electrica. Procesul de vot nu a fost intrerupt

Doua sectii de votare din judetul Gorj au ramas, duminica seara, fara energie electrica, insa procesul de vot nu a fost intrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BEJ, Corina.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Cea mai mica sectie de votare din zona Moldovei, infiintata cu prilejul alegerilor prezidentiale de duminica, functioneaza in localitatea Gorovei, comuna Vaculesti si are.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )