Libnet.ro
UNICEF

12:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mica sectie de votare din tara, prezenta la vot total neasteptata

Cea mai mica sectie de votare din zona Moldovei, infiintata cu prilejul alegerilor prezidentiale de duminica, functioneaza in localitatea Gorovei, comuna Vaculesti si are. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anuntul MAI despre incidentele din sectiile de vot

Procesul electoral la alegerile prezidentiale a inceput, la ora 07. 00, fara incidente, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cele mai tari faze cu candidatii, la final de campanie

Antena 3 a prezentat cele mai palpitante momente din campania prezidentiala de pana acum. Candidatii s-au intrecut in actiuni care mai de care mai spectaculoase.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

Alegeri prezidentiale 2019. Pana joi au fost validate plicurile cu votul prin corespondenta a 15.551 de alegatori

Plicurile care contin votul prin corespondenta a 15. 551 de alegatori au fost validate pana joi de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Pentru votul prin corespondenta, s-au inscris 41. 003 romani, iar AEP spune ca cei ale caror plicuri nu ajung pana joi vor fi anuntati sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare. in strainatate, romanii pot vota la sectiile de votare incepand de vineri, avand la dispozitie trei zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiata in timp ce dormea in sectie - FOTO

Reprezentanta unei comisii de votare din judetul Gorj a fost fotografiata de un alegator, duminica, in timp ce dormea intr-o sectie din Targu-Jiu. Pentru 1. 700 lei merita sa dormi!, este mesajul lui Nick.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti si-a vazut fiul mort pe lista de votare

Incident intr-o sectie de votare din Pitesti, sesizat catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges. Un barbat a anuntat ca fiul mortfigura pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )