Libnet.ro
UNICEF

18:00

Secunda care a facut diferenta. Supravietuitorii tragediei din Muntenegru fac noi marturisiri emotionante

Antena3 Antena3,
Secunda care a facut diferenta. Supravietuitorii tragediei din Muntenegru fac noi marturisiri emotionante

Destinul i-a iubit cu o secunda mai mult! Supravietuitorii accidentului din Muntenegru povestesc ca doar o clipa i-a despartit de moarte. Au trecut prin Iad, dar au scapat cu viata. Si se simt norocosi si. continuă pe Antena3

Eu nu consider ca am facut un lucru mare, ci un lucru omenesc. Eroii nevazuti ai tragediei din Muntenegru, onorati la Sinteza Zilei

Eroii necunoscuti ai tragediei din Muntenegru sunt prezentati in aceasta seara in emisiunea Sinteza Zilei. Antena 3 onoreaza curajul si demnitatea medicilor, pilotilor si alpinistilor si tuturor.

Primele informatii ale ANCHETEI tragediei din Muntenegru. Motivul pentru care soferul ar fi pierdut controlul volanului

Primele informatii din ancheta arata ca soferul autocarului a fost, cel mai probabil orbit de lumina soarelui, cand a iesit din tunel, si a pierdut controlul asupra vehiculului, in curba. Anchetatorii au.

Un sofer bun este acela care conduce defensiv. Titi Aur, despre cauzele tragediei din Muntenegru

Un sofer bun este acela care conduce defensiv, a afirmat multiplul campion de raliuri, Titi Aur, in editia speciala a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, comentand astfel conditiile in care a avut loc.

Una dintre persoanele care au murit in accidentul din Muntenegru, ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea

Una dintre persoanele care si-ai pierdut viata in accidentul din Muntenegru era ruda apropiata cu vicepremierul Gabriel Oprea. Gheorghe Tuca, primarul comunei Cocu din judetul Arges, unde locuia victima a.

EXCLUSIV. Compania care a organizat cursa mortii din Muntenegru cazeaza SENATORI in ...

Agentia de turism Mareea Comtur, care a organizat excursia pe parcursul careai un autocar s-a prabusit provocand moartea a 18 turisti si ranirea altor 29, detine in portofoliu mai multe contracte cu institutii ale statului. Citeste si: Marile semne de intrebare ale accidentului din Muntenegru Romania libera a dezvaluit, ieri, in exclusivitate, ca Mareea a castigat o licitatie in valoare de 1,22 milioane de euro cu Ministerul Administratiei si Internelor. Contractul a fost reziliat la cererea .

EXCLUSIV. Compania care a organizat cursa mortii din Muntenegru cazeaza SENATORI in stranatate.

Agentia de turism Mareea Comtur, care a organizat excursia pe parcursul careai un autocar s-a prabusit provocand moartea a 18 turisti si ranirea altor 29, detine in portofoliu mai multe contracte cu institutii ale statului. Romania libera a dezvaluit, ieri, in exclusivitate, ca Mareea a castigat o licitatie in valoare de 1,22 milioane de euro cu Ministerul Administratiei si Internelor. Contractul a fost reziliat la cererea companiei deoarece MAI platea prea putin pentru serviciile .

LACRIMI si durere la Curtea de Arges. Plange si cerul pentru oamenii care au murit in tragedia din Muntenegru

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale victimelor din Curtea de Arges au sosit la Biserica Domneasca din oras. Sute de oameni si un sobor de preoti sunt la Biserica Domneasca, pregatiti sa inceapa slujba.

Ministrul Apararii: Identificarea victimelor, continuata cu ajutorul a doi medici legisti din Muntenegru

In cel de-al treilea avion care va transporta victimele accidentului din Muntenegru se vor afla si doi medici legisti din Muntenegru care vor continua la Bucuresti procedurile legate de identificare celor decedati.

Victime ale accidentului din Muntenegru. Cei doi soti din Timisoara morti in accident vizitasera Egiptul cu aceeasi firma de turism

Cei doi soti din Timisoara care au murit in accidentul din Muntenegru iesisera la pensie si mergeau frecvent in excursii. Sotii vizitasera si Egiptul prin aceeasi firma de turism. Calatoria de acum era.

Victimele tragediei din Muntenegru, ingropate astazi, in Curtea de Arges

Cele patru persoane care si-au pierdut viata in tragicul accident din Muntenegru sunt inmormantate, in cursul zilei de joi, in localitatile natale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )