Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, mesaj pentru muftiul musulmanilor: Ciocul mic

Traian Basescu si-a exprimat, din nou, dezaprobarea fata de intentia Guvernului de a se construi cea mai mare moschee din Europa in Bucuresti. Astfel, Basescu i-a transmis muftiului ciocul mic, pe Victor Ponta si Klaus Iohannis i-a numit nesabuiti si lui Erdogan i-a spus sa propovaduiasca in alta parte. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, mesaj halucinant pentru Muftiu: Ciocu` mic!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj Muftiului Cultului Musulman din Romania,Iusuf Murat, joi, pe pagina de Facebook. Ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati, a spus.

Traian Basescu: Doi nesabuiti din fruntea statului vor ca la Bucuresti sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, ca Doi nesabuiti din fruntea statului roman vor ca, la Bucuresti, sa se construiasca cea mai mare moschee din Europa, pe linga care sa functioneze o universitate cu 6. 000 de studenti selectati de prin toata lumea araba. Basescu are un mesaj si pentru Muftiul Iusuf Murat: Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru ca aici nu este vorba despre minoritati. Stii cumva de visul teroristilor de la Statul Islamic de a se extinde in Balcani si Europa Centrala?.

Traian Basescu, nou mesaj pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un nou mesaj pe Facebook. Atentie!!!!!!!!! Romania se confrunta astazi cu trei mari probleme: 1. Criza economica si politica din Grecia; 2. Criza economica si.

Traian Basescu: Romania se confrunta cu trei probleme. Una dintre ele: Criza politica generata de situatia lui Ponta/ Stiu ca a venit vacanta, dar trebuie gasite solutii. La terminarea vacantei, va fi prea tarziu!

Fostul presedinte Traian Basescu scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj care incepe cu Atentie!!!, ca Romania se confrunta cu trei probleme si afirma ca, desi a venit vacanta, liderii partidelor, parlamentul, guvernul si presedintele trebuie sa gaseasca solutii pentru tara, avertizand ca va fi prea tarziu la terminarea vacantei va fi prea tarziu.

Traian Basescu ataca pe facebook: Doi nesabuiti vor sa construiasca cea mai mare moschee din Europa

Traian Basescu a scris joi seara un mesaj pe pagina sa de facebook prin care condamna construirea unei moschei la Bucuresti, si cu atat mai mult a unei universitati cu studenti din lumea araba. Fostul presedinte.

Traian Basescu: Moscheea din Bucuresti ar trebui sa aiba aceleasi dimensiuni cu biserica romaneasca de la Istanbul, pentru care nu s-a dat un petec de pamant

Traian Basescu a declarat joi seara, ca moscheea care se doreste a fi construita la Bucuresti ar fi cea mai mare din Europa si nu ar trebui sa existe un astfel de centru al tinerilor selectati din Islam la noi.

Traian Basescu, atac la presedintele Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte.

Traian Basescu, atac la Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte.

Socrului lui Traian Basescu, in varsta de 96 de ani, a murit joi dupa amiaza

Socrul lui Traian Basescu, Gheorghe Andrusca, in varsta de 96 de ani, a decedat joi dupa amiaza, trupul neinsufletit al acestuia fiind depus la Biserica Sfanta Treime din cartierul Burdujeni din.

Traian Basescu: Erdogan sa propovaduiasca islamismul in Turcia, nu intr-o tara crestin-ortodoxa

Fostul presedinte Traian Basescu critica proiectul referitor construirea unei moschei la Bucuresti si ii transmite presedintelui turc Recep Erdogan sa propovaduiasca islamul in Turcia, nu intr-o tara crestina, potrivit unei postari de joi de pe pagina de Facebook. Fostul lider de la Palatul Cotroceni a atras atentia asupra pericolului reprezetat de radicalizarea anumitor musulmani si apropierea de gruparea Statul Islamic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )