Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sediile gigantilor din Romania: cum este sa lucrezi la PG, Pepsi sau Microsoft

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sediile gigantilor din Romania: cum este sa lucrezi la PG, Pepsi sau Microsoft

Spatiile de relaxare, tehnologiile care permit un stil de lucru flexibil, acceptul pus pe colaboare si spatiile informale de lucru sunt din ce in ce mai prezente in birourile companiilor in prezent, devenind aproape un must in orice amenajare, pe. continuă pe Wall-Street Ro

PiCCJ: O investigatie in cazul inchisorii CIA din Romania este in lucru la Sectia Penala

----------- *ACTUALIZARE 17:09 Investigatia autoritatilor romane privind plangerea sauditului Abd al-Rahim Hussayn Muhammad al-Nashiri, care sustine ca a fost inchis intr-o inchisoare CIA din Romania, se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), arata un comunicat remis azi redactiei.

Russia Today: Ion Iliescu minte cand declara ca nu a stiut despre inchisorile CIA din Romania (VIDEO)

Jurnalistii de la Russia Today sustin ca fostul presedinte Ion Iliescu a mintit cand a afirmat ca nu stia despre inchisorile CIA din Romania. Iliescu a fost contrazis si de actualul premier, Victor Ponta, dar.

Investigatie privind inchisorile CIA din Romania, in lucru la PICCJ

Investigatia autoritatilor romane privind plangerea sauditului Abd al-Rahim Hussayn Muhammad al-Nashiri, care sustine ca a fost inchis intr-o inchisoare CIA din Romania, se afla in lucru la procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica a PICCJ.

(P) WU Executive MBA Bucharest, desemnat programul de MBA nr. 1* din Romania, pentru al doilea an consecutiv

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy cea mai mare universitate de business din Europa, a obtinut si anul acesta locul 1 in topul celor mai bune programe de MBA din Romania, singurul top al programelor de educatie.

Infrastructura este in continuare un punct sensibil. Drumurile din Romania, asfaltate pe jumatate

Infrastructura este in continuare un punct sensibil in Romania. Aproape 40 la suta din drumurile publice sunt pietruite si de pamant si doar 35,4 la suta sunt modernizate. Datele au fost anuntate de.

Lista zonelor fara acces la internet fix de mare viteza din Romania: In 6.358 de localitati cu peste 2,75 milioane de locuitori nu este nici o retea cu net de 30 Mbps

In 6358 de localitati din tara, in care traiesc peste 2,75 milioane de romani, nu exista la sfarsitul anului trecut nici o retea de acces sau de distributie pentru internet fix de mare viteza, care sa asigure viteze de transfer de minim 30 Mbps, potrivit unui studiu realizat de Autoritatea de reglementare in comunicatii si supus miercuri dezbaterii publice. Studiul a fost realizat pentru a veni in sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), institutie care coordoneaza implementarea unor programe de dezvoltare a infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale.

Subiectele zilei: Cristian Tudor Popescu, despre sediul CIA din Romania: Ion Iliescu si-a neglijat tratamentul cu Ginkgo Biloba; Cadrilater, istoria ascunsa a unor granite semnate cu sange - pamantul romanesc smuls Dobrogei de Marile Puteri; Secretul lui

Romania va cumpara inca o escadrila de avioane F-16. Decizia a fost anuntata in aceasta saptamana de ministrul Apararii, Mircea Dusa. Romania a cumparat deja prima escadrila de avioane F-16, care provin din excedentul Fortelor Aeriene ale Portugaliei. DW: Au existat in Romania inchisori secrete ale CIA? Numeroase indicii indreptatesc aceasta presupunere. Astfel, raportul privind cazurile de tortura aplicate de CIA, din decembrie 2014, mentioneaza Romania sub numele de cod Detention Site Black.

Cristian Tudor Popescu comenteaza declaratia lui Iliescu despre sediul CIA din Romania: Nu pot sa spun, din pacate, altceva decat ca si-a neglijat, probabil, tratamentul cu Ginkgo Biloba

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu catalogheaza declaratia de zilele trecute in care fostul presedinte Ion Iliescu a recunoscut existenta unei inchisori CIA in Romania ca fiind iresponsabila si care are putea.

Un roman, castigator la concursul Sony World Photography 2015. Cosmin Bumbut a prezentat o serie de fotografii realizate in celulele a 35 de inchisori din Romania

Fotograful roman Cosmin Bumbut a castigat premiul I la sectiunea arhitectura a concursului Sony World Photography Awards 2015, prezentand o serie de fotografii realizate in celulele a 35 de inchisori din.

STUDIU. Peste 16.000 de copii din Romania au cel putin un parinte in inchisoare

Peste 16. 000 de copii au cel putin unul dintre parinti in inchisoare, iar specialistii au constatat ca acesti minori au o stima de sine scazuta, din cauza ca ascund situatia parintelui, sunt marginalizati si sunt in risc de a dezvolta comportamente pre)delincvente, dar si de abandon scolar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )