Libnet.ro
UNICEF

18:45

Sedinta cruciala in PSD: Pe cine sustine Gabriela Firea in razboiul intern

B1 B1,
Sedinta cruciala in PSD: Pe cine sustine Gabriela Firea in razboiul intern

Incepand cu ora 17, liderii PSD s-au strans intr-o sedinta cruciala pentru viitorul Guvernului roman. Acestia vor discuta propunerile premierului Mihai Tudose de remaniere a unor. continuă pe B1

Sedinta cruciala a PSD. Reuseste Tudose sa schimbe ministrii cu probleme penale sau isi da demisia

Decizia privind schimbarile din Guvernul Tudose va fi luata joi, in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. Remanierea ii vizeaza pe cei trei ministri cu probleme penale - Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie - dar si pe alti cel putin doi membri ai Cabinetului, numele vehiculate fiind cele ale ministrului Transporturilor Razvan Cuc, ministrului pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, si ministrului Sanatatii, Florian Bodog.

Tudose, inainte de sedinta cruciala a PSD: Daca imi cere partidul, demisionez (VIDEO)

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sosit impreuna la sediul din Kiseleff a PSD unde va avea loc Comitetul Executiv in care se va discuta privind remanierea guvernamentala ceruta de catre premier. Cei.

Gabriela Firea, anunt de ultima ora in plin scandal PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei, considera ca nu este o abordare corecta ca atunci cand un membru al formatiunii are ceva de spus sa o faca la televizor, si nu in interiorul.

Dragnea vs Tudose, ziua decisiva. Rovana PLUMB: Functia mi-a fost incredintata de partid / Gabriela FIREA, despre premier: NU a avut o abordare onesta (VIDEO)

Incepand cu ora 17, liderii PSD se strang in sedinta Comitetului Executiv care va decide privind remanierea guvernamentala dorita de catre premierul Mihai Tudose. Premierul a anuntat.

Liviu Plesoianu, scrisoare dura inainte de sedinta cruciala a social-democratilor: Maine, PSD decide ce fel de partid este!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare publica catreComitetul Executiv PSD, care urmeaza sa stabileasca daca ministrii cu probleme penale trebuie sa plece din Guvernul.

Gabriela Firea construieste o primarie paralela: a tocat deja 118 milioane de euro pentru cele 22 de noi firme

Cele 22 de firme abia infiintate de Primaria Capitalei vor toca sume exorbitante pe salariile angajatilor, multi dintre ei selectati pe criteriul traditional: pile, cunostinte si relatii. Spre exemplu, doar pentru ultimele trei luni ale anului, bugetul pentru salarii este de 800. 000 de euro. Firmele vor lucra in beneficiul bucurestenilor, sustine Puterea. Opozitia vine cu un exemplu: au fost cumparate 45 de calculatoare pentru 23 de angajati.

Sedinte maraton in PSD. Cine ii schimba pe ministrii cu probleme

Este ziua decisiva in PSD. Scandalul imens dintre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose va fi transat in Comitetul Executiv. Liderii PSD trebuie sa decida ce ministri pleaca din Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )