Libnet.ro
UNICEF

17:45

Gabriela Firea, anunt de ultima ora in plin scandal PSD

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, anunt de ultima ora in plin scandal PSD

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primar al Capitalei, considera ca nu este o abordare corecta ca atunci cand un membru al formatiunii are ceva de spus sa o faca la televizor, si nu in interiorul. continuă pe Antena3

Sedinta cruciala in PSD: Pe cine sustine Gabriela Firea in razboiul intern

Incepand cu ora 17, liderii PSD s-au strans intr-o sedinta cruciala pentru viitorul Guvernului roman. Acestia vor discuta propunerile premierului Mihai Tudose de remaniere a unor.

Dragnea vs Tudose, ziua decisiva. Rovana PLUMB: Functia mi-a fost incredintata de partid / Gabriela FIREA, despre premier: NU a avut o abordare onesta (VIDEO)

Incepand cu ora 17, liderii PSD se strang in sedinta Comitetului Executiv care va decide privind remanierea guvernamentala dorita de catre premierul Mihai Tudose. Premierul a anuntat.

Victor Ponta, manevra de ultima ora in scandalul din PSD

Fostul premier, exclus din PSD, trage foc dupa foc in directia lui Liviu Dragnea. Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il.

Lovitura in plin scandal intern in PSD: Sevil Shhaideh, miercuri la DNA. Ar putea sa i se schimbe calitatea din dosarul Belina

Vicepremierul Sevil Shhaideh se va prezenta miercuri, de la ora 14, in fata procurorilor DNA pentru a da noi declaratii in dosarul penal privind trecerea Insulei Belina de la Apele Romane la CJ.

Apropriati ai lui Dragnea, instalati la conducerea Curtii de Conturi. Cum se pune la adapost liderul PSD in plin scandal cu Mihai Tudose

In plina criza interna in PSD si aproape de momentul in care premierul Mihai Tudose urmeaza sa ii dea jos din guvern doua dintre apropriate instalate in functii cheie, Liviu Dragnea.

Apropiati ai lui Dragnea, instalati la conducerea Curtii de Conturi. Cum se pune la adapost liderul PSD in plin scandal cu Mihai Tudose

In plina criza interna in PSD si aproape de momentul in care premierul Mihai Tudose urmeaza sa ii dea jos din guvern doua dintre apropriate instalate in functii cheie, Liviu Dragnea.

Risc iminent de rupere a coalitiei. Cum se fac jocurile de culise in plin scandal Tudose-Dragnea

Desi initial a parut ca face pasul inapoi in plina criza interna in PSD, asistand tacut chiar de langa Mihai Tudose in timp ce premierul anunta marti presei ca remaniarea.

intalnire de ultima ora Dragnea-Tudose, chiar inainte de CEx-ul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit joi dupa-amiaza, chiar inainte de CEx-ul PSD. Cei doi vorbesc la sediul din Baneasa. Stire in curs de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )