Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sedinta cruciala in PSD. Surse: Serban Nicolae - schimbat de la sefia Comisiei Juridice, Nicolae Bacalbasa - suspendat din PSD

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala in PSD. Surse: Serban Nicolae - schimbat de la sefia Comisiei Juridice, Nicolae Bacalbasa - suspendat din PSD

PSD decide in Comitetul Executiv ce sanctiuni ii va aplica senatorului Serban Nicolae. Sedinta a fost convocata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, care a fost nemultumit de modul. continuă pe Antena3

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca nu il intereseaza cum iese Legea gratierii din Senat pentru ca nu va permite dezbaterea proiectului in Camera Deputatilor pana cand nu va avea garantii din partea Guvernului ca aceasta face parte dintr-un pachet legislativ care va rezolva problemele din penitenciare. *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica, au declarat surse din partid *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat .

Serban Nicolae, schimbat de la sefia grupului PSD din Senat si de la Comisia juridica

ACTUALIZARE 15:40 Dragnea, despre comportamentul deputatului Bacalbasa: Nu putem fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene Deputatul Nicolae Bacalbasa a fost suspendat pentru sase luni din PSD deoarece partidul nu poate fi de acord cu interventii publice necivilizate si obscene, a anuntat astazi liderul PSD, Liviu Dragnea, care a precizat ca, daca Bacalbasa nu isi va revizui comportamentul, atunci va fi adoptata o masura mai dura impotriva sa. *ACTUALIZARE 14:45 Dragnea: Nu dau drumul Legii gratierii la Camera pana nu am garantii ca pachetul legislativ din care face parte rezolva problema *ACTUALIZARE 13:32 Comitetul Executiv National al PSD a decis, inlocuirea lui Serban Nicolae cu Mihai Fifor la sefia grupului PSD din Senat si cu Robert Cazanciuc la Comisia juridica *ACTUALIZARE 12:26 Liviu Dragnea vrea in continuare ca Serban Nicolae sa fie sanctionat.

Surse: Serban Nicolae, inlocuit de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat

Serban Nicolae va fi inlocuit de Robert Cazanciuc la sefia Comisiei juridice din Senat si de Mihai Fifor la conducerea grupului PSD din aceeasi Camera. Deciziile au fost luate de catre social-democrati.

Surse: Senatorul social-democrat Mihai Fifor l-ar putea inlocui pe Serban Nicolae la sefia grupului PSD din Senat

Senatorul social-democrat Mihai Fifor ar putea fi propus pentru a prelua functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului, urmand sa il inlocuiasca pe Serban Nicolae, care va fi sanctionat, la propunerea lui Dragnea, de CExN, au precizat, pentru Mediafax, surse din partid.

Senatorul PSD Mihai Fifor, posibil inlocuitor al lui Serban Nicolae la sefia grupului din Senat

Senatorul PSD Mihai Fifor ar putea fi propus, miercuri, de liderul PSD Liviu Dragnea pentru a prelua sefia grupului PSD din Senat, acesta urmand sa il inlocuiasca astfel pe Serban Nicolae, care va.

Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae afla miercuri daca va fi exclus din partid

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

Scandal in interiorul PSD. Senatorul Serban Nicolae risca excluderea din partid

Senatorul Serban Nicolae risca sa fie exclus din PSD din cauza legii gratierii. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii se vor reuni in sedinta Comitetului Executiv pentru a transa situatia.

A inceput sedinta cruciala in PSD. Serban Nicolae si ministrul de Finante, pe lista neagra

PSD decide in Comitetul Executiv ce sanctiuni ii va aplica senatorului Serban Nicolae. Sedinta a fost convocata de presedintele partidului, Liviu Dragnea, care a fost nemultumit de modul.

Executii in PSD: Serban Nicolae a pierdut sefia Comisiei Juridice, dupa ce l-a contrazis pe Dragnea, pe tema amendamentelor la Legea gratierii. Si Bacalbasa, suspendat sase luni din partid, dupa declaratiile triviale din Parlament. Liviu Dragnea: Trebuie

Membrii PSD s-au intrunit, miercuri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN). Motivul principal al intrunirii a fost sanctionarea lui Serban Nicolae, presedintele Comisiei juridice a Senatului, dupa ce senatorul ar fi sustinut anumite amendamente care ar fi urmat sa gratieze anumite fapte de coruptie.

Serban Nicolae, inlocuit de la sefia Comisiei juridice si de la conducerea grupului PSD de la Senat

UPDATE: Robert Cazanciuc este noul sef al Comisiei juridice din Senat, in locul lui Serban Nicolae. Hotararea a fost luata cu unanimitate de voturi. Si decizia de inlocuire a lui Nicolae cu Fifor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )