Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sedinta de Guvern. Premierul Viorica Dancila: Continua programul pilot Masa calda in scoli

Antena3 Antena3,
Sedinta de Guvern. Premierul Viorica Dancila: Continua programul pilot Masa calda in scoli

Premierul Viorica Dancila a vorbit, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern despre majorarea salariului minim. Guvernul isi respecta angajamentele de a lua masuri care sa duca la cresterea. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila, in plenul Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a stabilit astazi ca premierul Viorica Dancila sa fie prezenta saptamana viitoare, pe 14 noiembrie, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, incepand cu ora 10,00.

Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta miercurea viitoare, 14 noiembrie, de la ora 10. 00, in fata Parlamentului, pentru a da explicatii privind legile justitiei. Dancila a fost chemata pentru a da.

Sedinta - bomba la Guvern! Ministrii, convocati de Viorica Dancila si Darius Valcov

Surse din Guvern ne-au relatat ca, in cursul zilei de ieri, ministrii au fost convocati intr-o sedinta de Viorica Dancila, dar, surpriza, premierul a plecat dupa cateva minute si in capul mesei.

INS confirma ca Guvernul isi respecta promisiunile asupra veniturilor

Guvernul isi respecta angajamentele de a lua masuri care sa duca la cresterea veniturilor romanilor, fapt confirmat de datele INS, a declarat vineri premierul Viorica Dancila.

Surse: Viorica Dancila va avea un nou consilier, adus special pentru presedintia Consiliului UE

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru va deveni consilier onorific al premierului Viorica Dancila, sustin surse guvernamentale pentru Adevarul. Alesul european este unul dintre cei mai influenti oameni ai PSD la Bruxelles, acesta fiind si vicepresedinte al socialistilor din PE.

QMagazine, articol-omagiu pentru Viorica Dancila: Premierul-minune n tara m...istilor, un om normal ntr-o lume anormala

QMagazine, revista Florianei Jucan, publica un articol-omagiu dedicat Vioricai Dancila, premierul-minune si un om de desavarsit bun simt, neconflictual, opusul isteriei si al limbajului suburban care a avut insa ghinionul sa pice intr-un univers aberant al romanilor care au un comportament colectiv adolescentin, respectiv, dupa cum ne informeaza autoarea, arogant si depresiv, agresiv si defetist, in acelasi timp; temerar, cand este vorba de a incepe, si fatalist, cand este vorba sa termine treaba. Relatia Q Magazine cu Guvernul nu se rezuma doar la asta. Secretariatul General al Guvernului a cumparat in februarie 30 de albume Romani de Centenar by Q Magazine.

VIDEO Guvernul a desenat mai multe proiecte n parteneriat public-privat, iar Viorica Dancila le-a prezentat oamenilor de afaceri din Qatar si Oman

Premierul Viorica Dancila a prezentat oamenilor de afaceri din Oman si Qatar mai multe proiecte pe care Guvernul sustine ca vrea sa le realizeze in parteneriat public- privat. Sunt proiecte de multe miliarde de euro, autostrazi, aeroport in sudul Bucurestiului, canal Dunare-Bucuresti, canal de irigatii in Baragan, spitale, resort de lux in Costinesti, partie de ski in Fagaras etc. Unele dintre ele sunt idei foarte vechi, inca din vremea comunismului canalul Dunare-Bucuresti, canalul de irigatii), insa niciodata nu s-a trecut mai departe de nivelul vorbelor. Toate acestea au fost introduse intr-o brosura si intr-un film de prezentare.

Guvernul va majora cu uriasa suma de 3 lei alocatia de hrana pentru elevi in programul pilot Masa calda in scoli

Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta care prevede majorarea de la 7 lei la 10 lei a alocatiei de hrana pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant, in cadrul programului pilot.

Guvernul va majora alocatia de hrana pentru elevi in programul pilot Masa calda in scoli, de la 7 lei la 10 lei

Guvernul va majora, prin Ordonanta de Urgenta, alocatia de hrana pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant in cadrul programului pilot Masa calda in scoli, de la 7 lei la 10 lei, urmand ca bugetul total destinat proiectului sa ajunga la 46,7 milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )