Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sedinta la Ministerul Mediului astazi, dupa cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe o sosea din Harghita

Hotnews Hotnews,
 Sedinta la Ministerul Mediului astazi, dupa cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe o sosea din Harghita

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a convocat, luni, o sedinta la Ministerul Mediului, dupa cazul din Harghita, unde un urs ranit intr-un accident a fost lasat sa agonizeze 18 ore pe sosea. Este luata in calcul modificarea legislatiei astfel incat sa fie simplificate procedurile in astfel de situatii. continuă pe Hotnews

Primele masuri in cazul ursului lasat sa zaca in Harghita. Sedinta de ultima ora la Ministerul Mediului

In mai putin de o ora, Ministrul Mediului ii baga in sedinta pe toti cei responsabili in cazul ursului lasat sa agonizeze ore in sir pe marginea unui drum. Primele masuri au fost deja.

Ministrul Mediului, despre cazul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: Toti cei care au gresit in acest caz trebuie sa plateasca

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, s-a declararevoltat de modul in care autoritatile publice locale au pasat responsabilitatea de la unul la celalalt in cazul ursului ranit sambata se.

Rasturnare de situatie in cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea. Directorul DSVSA Harghita: Avea leziuni interne grave, care ar fi condus in scurt timp la moartea sa

Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Harghita, dr. Lado Zsolt-Denes, a precizat,in legatura cu cazul ursului accidentat la iesirea din comuna Praid, ca.

Cad primele capete in cazul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe marginea drumului. Prefectul de Harghita, demis de Guvernul Orban

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a decis demiterea prefectului judetului Harghita, in urma proastei gestionari a situatiei ursului lovit sambata seara de o masina, intre localitatile Praid si Sovata. Ursul a fost lasat sa agonizeze mai mult de 18 ore pana sa fie tranchilizat si apoi eutanasiat.

Presedintele CJ Harghita, dupa cazul ursului care a agonizat aproape o zi pe marginea soselei: Trebuie sa avem dreptul sa intervenim la nivel local

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Harghita, Borboly Csaba, considera ca autoritatile locale trebuie sa aiba dreptul sa ia decizia si sa poata interveni la nivel local in situatii precum cea a ursului ranit la Praid, transmite Agerpres.

Ministrul Mediului reactioneaza in scandalul ursului lasat sa agonizeze in Harghita: E inuman! Legislatia e foarte clara

Ministrul Mediului a intervenit, in exclusivitatea, la Antena 3,in scandalul ursului care agonizeaza de zeci de ore in Harghita. Costel Alexe sustine ca e inuman ce s-a intmplat, iar birocratia si.

Cine e responsabil de chinul ursului lasat sa agonizeze 18 ore pe sosea

Cazul ursului care a fost lasat sa agonizeze 18 ore pe marginea unei sosele din judetul Harghita dupa ce a fost lovit de masina, continua sa faca valuri si, cel mai probabil, se va lasa cu noi sanctiuni pentru cei responsabili. Totul dupa ce initial ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca a inceput procedurile de demitere a prefectului de Harghita si a sefului Comitetului judetean pentru Situatii de Urgenta.

Ministrul de Interne anunta masuri in cazul ursului ucis: Voi declansa o verificare pentru a constata daca au fost respectate toate dispozitiile. Prefectul din Harghita nu a respectat legea si nu a avut consideratie fata de animalul ranit (VIDEO)

Ancheta continua in Harghita in cazul ursului care a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului dupa ce a fost lovit de o masina, iar in cele din urma a fost ucis. Dupa ce a anuntat ca il.

Cazul ursului lasat sa agonizeze pe sosea: IPJ Harghita anunta deschiderea unui dosar penal pentru braconaj, dupa ce animalul a fost ucis

Reprezentantii Inspectoratul de Politie al Judetului Harghita au deschis un dosar penal in cazul ursului care a fost ucis dupa ce a fost lasat sa agonizeze timp de 18 ore pe marginea drumului, intre Sovata si Pr.

Ludovic Orban, despre cazul ursului ranit in Harghita: Au tergiversat foarte mult luarea unor decizii

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca, in cazul ursului ranit in urma unui accident rutier in Harghita, autoritatile au tergiversat foarte mult luarea unor decizii. Conform actelor normative, medicul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )