Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum

Antena3 Antena3,
Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata, miercuri, din lipsa de cvorum, verificarea prezentei dovedind ca in sala se aflau doar 50 de senatori, fata de cel putin 69 cat ar fi fost necesar. Verificare. continuă pe Antena3

Senat: Sedinta de plen, suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata, miercuri, din lipsa de cvorum, verificarea prezentei .

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

UPDATE: CCR amana pana in 30 octombrie o decizie pe sesizarea ALDE privind alegerea lui Melescanu la sefia Senatului Fostul ministru de Externe a ajuns presedinte la Senat cu sprijinul PSD si a fost exclus din ALDE

Curtea Constitutionala a amanat miercuri pentru 30 octombrie o decizie asupra sesizarii ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a ajuns la sefia Senatului cu sprijinul PSD si provocand scandal in partidul sau, ALDE, care tocmai rupsese coalitia de guvernare.

EXCLUSIV SURSE: Directorul Tarom a fost schimbat din functie. Madalina Mezei, inlocuita cu pilotul Valetin Gvinda

Madalina Mezei a fost schimbata marti seara din functia de director TAROM, potrivit unor surse B1. ro. Decizia survine la finalul mandatului de ministru al Transporturilor al lui Razvan Cuc, in conditiile in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )