Libnet.ro
UNICEF

08:47

Sedinta PNL. Se va decide cum va fi adoptata legea bugetului de stat

Adevărul Adevărul,
Sedinta PNL. Se va decide cum va fi adoptata legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara. continuă pe Adevărul

PNL decide, astazi, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara.

Guvernul trece legea bugetului prin asumarea raspunderii. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, ca Guvernul are sustinerea conducerii PNL pentru asumarea raspunderii pe legea bugetului, iar data cea mai potrivita pentru acest lucru este 23 decembrie. Am avut.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

Premierul Orban face anuntul asteptat: Ce se intampla cu legea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decembrie, el precizand ca, daca se va constata pericol de tergiversare, exista si varianta de a decide angajarea raspunderii pe acest proiect.

Teodorovici iese la atac. Legea bugetului de stat, marul discordiei

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca o asumare a raspunderii Guvernului p.

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )