Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie. continuă pe Antena3

Ludovic Orban cere aplicarea principiului contributivitatii la pensiile magistratilor: S-au baricadat cu decizia Curtii Constitutionale si nu este corect

Premierul Ludovic Orban a dat joi un nou semnal ca Guvernul pe care il conduce nu sustine pensiile speciale ale magistratilor. intrebat daca sustine aceste pensii, primul ministru a precizat ca principiul contributivitatii trebuie sa stea la baza calculului pensiilor. S-au baricadat cu decizia Curtii Constitutionale si nu este corect, a spus Orban.

Gabriela Firea: Ludovic Orban este neprofesionist si este un premier nepregatit

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca Ludovic Orban este neprofesionist, catalogandu-l drept un premier nepregatit, in contextul in care seful Executivului a refuzat cererea Municipalitatii de a primi 677 de milioane de lei. Daca domnul ministru nu citeste Legea Bugetului de Stat, nu citeste Legea Finantelor Publice Locale, nu citeste Legea Administratiei Publice Locale, desi a fost viceprimar al Capitalei cativa ani si era normal sa cunoasca aceasta legislatie, imi pare rau ca trebuie sa ii spun faptul ca este neprofesionist si este un premier nepregatit, conform Mediafax.

PSD anunta amendament la legea bugetului sau proiect de lege pentru dublarea alocatiilor copiilor. Ciolacu: Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului

PSD va depune un amendament la legea bugetului sau un proiect de lege, daca bugetul nu va fi dezbatut in Parlament, privind dublarea alocatiilor pentru copii, exact cum a facut PNL in 2018. Anuntul a fost facut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la scurt timp de la apelul premierului Ludovic Orban de a nu mai fi initiate proiecte care implica cheltuieli suplimentare. Ce suporta bugetul Romaniei e atributul Guvernului Romaniei, a sustinut Ciolacu.

Orban nu exclude angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu exclude posibilitatea ca Guvernul sa-si angajeze raspunderea pe legea bugetului de stat pe 2020, in cazul in care exsta riscul ca aceasta sa nu fie adoptata p.

Gabriela Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala pentru abuz in serviciu: Ludovic Orban e egal cu Liviu Dragnea

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban, dar si pe ministrul Finantelor Florin Citu ca va depune o plangere penala pe numele acestora pentru abuz in serviciu, daca nu aproba suplimentarea bugetului Capitalei, subliniind ca pentru ea Ludovic Orban este egal cu Liviu Dragnea.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Ludovic Orban: E posibil sa convoc sedinta de Guvern vineri. Vom avea probabil o prima lectura a bugetului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca este posibil ca vineri sa convoace o sedinta de Guvern pentru o prima lectura a proiectului de buget pe anul viitor, care trebuie insa dezbatut si cu partenerii sociali.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )