Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sedinta cu scantei intre liderii PSD. Ce ii reproseaza Dragnea lui Grindeanu

Antena3 Antena3,
Sedinta cu scantei intre liderii PSD. Ce ii reproseaza Dragnea lui Grindeanu

Liderii PSDs-au strans la Sinaia pentru a transa cele mai spinoase probleme ale partidului. Se vor face declaratii importante. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu,va prezenta noul. continuă pe Antena3

Sedinta cu scantei intre liderii PSD: Ce ii reproseaza Dragnea lui Grindeanu. Surse: Alegeri, in iunie

Liderii PSDs-au strans la Sinaia pentru a transa cele mai spinoase probleme ale partidului. Se vor face declaratii importante. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu,va prezenta noul.

Liderii PSD, convocati la Sinaia in Comitetul Executiv: Dragnea, Grindeanu si Tariceanu vor semna legea salarizarii unitare

Liderii PSD se reunesc joi, la Sinaia, in cadrul Comitetului Executiv National, iar ulterior va avea loc sedinta coalitiei de guvernare, principalul punct de pe ordinea de zi fiind Legea salarizarii unitare ca.

Liderii PSD propun Guvernului sa organizeze alegeri partiale in orasele si municipiile fara primari

Liderii PSD reuniti pentru sedinta Comitetului Executiv National, au propus Guvernului sa emita o hotarare pentru organizarea de alegeri partiale, la inceputul lunii iunie, in municipiile, orasele.

Liderii PSD propun Guvernului sa organizeze, in iunie, alegeri partiale in orasele si municipiile fara primari - surse

Liderii PSD reuniti joi, la Sinaia, in sedinta Comitetului Executiv National, au decis sa propuna Guvernului sa emita o hotarare pentru organizarea de alegeri partiale, la inceputul lunii iunie, in municipiile, orasele si comunele care au ramas fara primari, transmite News. ro citand surse din PSD.

Liderii PSD se reunesc astazi la Sinaia pentru a semna legea salarizarii unitare

Legea salarizarii unitare va fi semnata joi, la Sinaia, de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, fiind principalul punct de pe ordinea de zi a sedintei coalitiei de guvernare.

Victor Ponta, nou atac la adresa sefului PSD: Cand Dragnea nu vrea sa faca ceva el singur, cum a fost cazul Ordonantei 13, ii pune pe altii. Daca mai spune vreo minciuna despre mine, zic si eu un adevar

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta l-a ironizat, marti, la Parlament, pe seful PSD, Liviu Dragnea. Astfel, el l-a acuzat pe liderul social-democrat ca ar spune minciuni despre el.

Liderii PSD, in sedinta cruciala. Ce decizia va lua Dragnea in legatura cu Ponta

PSD se pregateste de marea sedinta de la Sinaia, de joi, unde se vor pune la punct ultimele detalii despre Legea salarizarii. Toti parlamentarii PSD si ALDE vor semna Legea salarizarii, anunta Liviu Dragnea.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul legii salarizarii unitare

Proiectul legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de.

Victor Ponta a scapat de excluderea din PSD. Liviu Dragnea: indepartarea din partid a lui Zgonea, Geoana si Vanghelie au fost greseli

Comitetul Executiv National al PSD de la Sinaia s-a incheiat fara nicio decizie privind indepartarea din partid a lui Victor Ponta ca urmare a atacurilor repetate pe care fostul premier le-a avut la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )