Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei

Antena3 Antena3,
Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei

Sedinta de urgenta a CSM. Plenul va discuta despre OUG de modificare a legilor justitiei Biroul de presa al Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat sa aduca la cunostinta publica. continuă pe Antena3

SECTIA PENTRU JUDECATORI A CSM DESPRE OUG 7/2019: Solicitarea de avizare a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea acesteia

Sectia pentru judecatori a CSM precizeaza, referitor la afirmatia potrivit careia Consiliul Superior al Magistraturii ar fi refuzat sa ia masuri pentru a contracara adoptarea OUG 7/2019, ca solicitarea de avizare a proiectului acestui act normativ a fost transmisa Consiliului cu o zi inainte de adoptarea ordonantei de urgenta.

Scurt inventar al masurilor Guvernului cu impact major n economie. Gabriel Biris, despre OUG 114: Vad un singur cstigator: rusii!

Incerc sa schitez un raspuns personal cu privire la care este ratiunea din spatele acestei cavalcade de modificari venite odata cu OUG 114. Care OUG a blocat exploatarea gazului din Marea Neagra, a lovit exploatarea gazului onshore. A lovit tot lantul de energie electrica. A lovit sistemul bancar. A lovit Pilonul II. A lovit telecomul. A blocat sectoarele si le-a destabilizat economic. Vedem ca in conditiile in care ai nevoie de investitii in energie electrica, tu vii cu o taxa de 2% pe cifra de afaceri despre care ANRE mai spune ca se aplica si pe anul trecut. Vad un elan distructiv de pe urma caruia nu vad decat un singur castigator: rusii, a spus consultantul fiscal Gabriel Biris, la o conferinta organizata vineri de Finmedia.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, ieri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei.

Augustin Lazar despre OUG 7/2019: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza CCR

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a anuntat, vineri, ca va face demersuri pentru sesizarea Curtii Constitutionale cu privire la OUG 7/2019, prin care se modifica legile Justitiei, relateaza Agerpres.

Tariceanu, despre OUG pe justitie: Nu cred ca se poate pune problema ca afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Oradea, ca noua OUG pe justitie nu afecteaza statul de drept sau independenta magistratilor in vreun fel si a sustinut ca ordonanta intareste independenta Sectiei pentru achetarea magistratilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )