Libnet.ro
UNICEF

19:00

SedLex cere pensii speciale pentru toti bugetarii

Hotnews Hotnews,
 SedLex cere pensii speciale pentru toti bugetarii

Sindicalistii de la SedLex considera ca toti bugetarii ar merita sa primeasca pensii speciale, motiv pentru care solicita presedintelui Romaniei si premierului sa sustina un astfel de demers. Pentru fiecare categorie de bugetari, SedLex a gasit motive care sa justifice pensiile speciale: unii pentru ca se supun regimului de incompatibilitati, iar altii pentru ca sunt suprasolicitati. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN: Nu este corect sa platim pensii speciale pentru primari

Plata pensiilor speciale catre primari nu este corecta si se asteapta decizia Curtii Constitutionale privind aceasta ordonanta, a afirmat luni, prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

S-a aflat: Ce PENSII SPECIALE vor incasa primarii incepand din 2020

De anul viitor, primarii cat si alesii judeteni vor primi o pensie speciala destul de mare. Motivatia acestei decizii este ca acestia au considerat ca merita pensii speciale pentru ca isi fac, la fel ca.

Proiectul privind eliminarea unor pensii speciale nu a mai fost discutat in Parlament

Discutarea proiectului care prevedea eliminarea unor pensii speciale nu a mai fost discutat in Camera Deputatilor.

Ministrul de Externe, referitor la pensiile speciale pentru diplomati: Este o meserie care justifica o retributie pe masura

Ministrul Afacerilor Exerne, Bogdan Aurescu, a declarat, marti, referindu-se la pensiile speciale pentru diplomati ca aceasta meserie cere foarte multe sacrificii personale si justifica o retributie pe masura, atat in timpul profesiei, cat si atunci cand iesi la pensie.

Procurorul general: Sper ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati, iar ratiunea va invinge pana la urma

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, spera ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati si ca ratiunea va invinge pana la urma. El a mai spus ca spera sa nu se ajunga la blocarea activitatii instantelor si a parchetelor, ca urmare a protestelor.

Vesti proaste pentru toti pensionarii. Pensia minima din Romania a fost inghetata la 704 lei. Cine ia aceasta indemnizatie

Ministrul Muncii a anuntat inghetarea pensiei minime la suma de doar 704 lei. Violeta Alexandru a considerat ca aceasta suma trebuie primita de o anumita categorie. Cine va urma sa beneficieze de ea? Pensia minima din Romania, inghetata la 704 lei Ministrul Muncii a anuntat astazi, de la Guvern, inghetarea pensiei minime la doar 704 .

PENSII SPECIALE. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca la un moment dat pensiile speciale, cu exceptia celor pentru magistrati si militari, trebuie eliminate.

Procurorul general interimar nu vrea eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati: Nu sunt de acord

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, si-a exprimat speranta, miercuri, ca pensiile speciale ale magistratilor nu vor fi eliminate.

Bilete la preturi speciale pentru reprezentatia de Craciun a musicalului My Fair Lady

Sezonul cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna sunt in plina desfasurare, iar bucuria de a le of.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )