Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sef CFR Marfa, RETINUT pentru trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Sef CFR Marfa, RETINUT pentru trafic de influenta

Manager general al SNTF CFR Marfa SA Regionala Galati, Sandel Dumitru a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, cu acuzatii de trafic de influenta. Sandel Dumitru si Ionel-Cristian Dascaliuc urmeaza sa fie prezentati, in 9 octombrie, Tribunalului Bacau cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe România Liberă

Fost sef SNTF CFR Marfa Galati, retinut de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bacau au dispus urmarirea penala si retinerea pentru 24 de ore, incepand de ieri, a fostului manager general al SNTF CFR Marfa SA Regionala Galati Sandel Dumitru, pentru trafic de influenta si a lui Ionel-Cristian Dascaliuc, pentru trafic de influenta si complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat emis azi de institutie.

Directorul Regionalei CFR Marfa Galati a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins luand mita

Procurorii il acuza pe Dumitru Sandel ca a cerut suma de 30. 000 euro, pentru a-si exercita influenta asupra angajatilor din subordine, in legatura cu incheierea unui contract ce privea transportul de cereale. A fost retinut in timp de primea ultima transa din spaga platita in rate. in cursul dupa-amiezii zilei de vineri, a fost dus la Tribunalul Bacau cu solicitarea de arestare preventiva.

Executorul judecatoresc care a pus sechestru pe bunurile Ministerului Sanatatii, retinut pentru evaziune fiscala

Iulian Cosoreanu, executorul judecatoresc care a pus sechestru pe bunurile Ministerului Sanatatii in contul despagubirilor neplatite pentru incendiul de la Maternitatea Giulesti, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, fiind acuzat de evaziune fiscala si abuz in serviciu, informeaza Agerpres.

Mai multi DJ din Cluj, arestati preventiv pentru trafic de droguri

Un numar de sase persoane, intre care se numara si cativa DJ de la cluburi din Cluj-Napoca, au fost arestate preventiv pentru ca au comercializat hasis, amfetamine, ecstasy, LSD sau ciuperci halucinogene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )