Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi DJ din Cluj, arestati preventiv pentru trafic de droguri

România Liberă România Liberă,
Mai multi DJ din Cluj, arestati preventiv pentru trafic de droguri

Un numar de sase persoane, intre care se numara si cativa DJ de la cluburi din Cluj-Napoca, au fost arestate preventiv pentru ca au comercializat hasis, amfetamine, ecstasy, LSD sau ciuperci halucinogene. continuă pe România Liberă

NATO ar putea mentine mai multi militari in Afganistan dupa anul 2016

Alianta Nord-Atlantica NATO) ia in considerare posibilitatea de a mentine mai multi militari in Afganistan dupa anul 2016 decat era prevazut initial, au anuntat ministrii Apararii dupa reuniunea de joi de la Bruxelles.

Sef CFR Marfa, RETINUT pentru trafic de influenta

Manager general al SNTF CFR Marfa SA Regionala Galati, Sandel Dumitru a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, cu acuzatii de trafic de influenta. Sandel Dumitru si Ionel-Cristian Dascaliuc urmeaza sa fie prezentati, in 9 octombrie, Tribunalului Bacau cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Ivo Karlovici l-a depasit pe Ivanisevici a devenit jucatorul cu cei mai multi asi serviti in cariera

Croatul Ivo Karlovici, locul 18 ATP, a servit 26 de asi, joi, in meciul cu Pablo Cuevas din Uruguay, de la China Open, si a ajuns la 10. 247 de asi in cariera, intrecandu-l pe compatriotul sau Goran Ivanisevici, care detinea acest record, informeaza site-ul oficial al ATP, citat de Mediafax.

Perchezitii DNA, la primariile din Cluj si Sibiu. Vizate, contracte cu o firma de deratizare

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza, marti, perchezitii la primariile din Sibiu, Alba, Salaj, Cluj si Prahova, solicitand copii dupa documente si contracte incheiate in perioada 2013 2015 cu firma de deratizare si dezinsectie SC Coral Impex.

IMAGINI RARE. Paula Iacob tanara: Am ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu sunt rea

Paula Iacob a declarat, intr-un interviu din anul 2013, ca a ajuns cea mai cunoscuta avocata din Romania ca rasplata pentru ca nu a fost rea si l-a aparat pe Nicu Ceausescu, impotriva sfaturilor lui Corneliu Coposu.

Trei fosti sefi din cadrul APIA, retinuti pentru prejudicierea bugetului UE. Care a fost schema de actiune

Doi fosti directori din cadrul APIA si un sef de serviciu au fost retinuti, luni seara, de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi prejudiciat bugetul Uniunii Europene cu 26 milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2385 seconds )