Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un sef din MAI il contrazice pe Dragnea: Nu am informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate

Adevărul Adevărul,
Un sef din MAI il contrazice pe Dragnea: Nu am informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gheorghe Nucu, a fost audiat marti la Parchetul General in dosarul violentelor de la mitingul din 10 august. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu.

Un secretar de stat din MAI spune ca nu are informatii privind o finantare externa a protestului din 10 august

Secretarul de stat in MAI Gheorghe Nucu Marin a declarat marti ca nu exista informatii privind finantarea din strainatate a protestului de pe 10 august din Piata Victoriei. Gheorghe Nucu Marin a fost.

Dragnea, despre protestul diasporei: vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Protestele au fost finantate din plan extern. Vor aparea dovezile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara la Antena 3 ca institutiile statului n-au gresti cu nimic cand au intervenit in forta in Piata Victoriei in 10 august, avand suficiente elemente ca sa vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Dragnea a mai spus ca este convins ca saptamana viitoare vor iesi la iveala dovezile ca protestul a fost o tentativa de lovitura de stat si a fost finantat din plan extern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )