Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sefa Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Hotnews Hotnews,
 Sefa Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca se afla in contact cu diferiti actori romani, apreciind ca este timpul ca ei sa prezinte un candidat la un post in viitorul executiv european, transmite dpa, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Ursula von der Leyen, sefa aleasa a Comisiei Europene: Singurul candidat care lipseste este cel din Romania

Presedinta aleasa a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca este momentul ca oficialii romani sa prezinte un candidat pentru postul de comisar european, informeaza Agerpres, citand.

Ursula von der Leyen: Singurul candidat de comisar european care lipseste este cel din Romania. Sper ca in zilele urmatoare vor prezenta un candidat

Presedinta aleasa a Comisiei Europene Ursula von der Leyen a afirmat joi ca asteapta ca Romania sa faca o noua propunere de comisar european si ca in prezent este in contact cu diferiti acrori romani. Aceasta a mai subliniat ca singurul candidat care lipseste este cel din Romania.

Dancila il provoaca pe Iohannis: Sunt singurul candidat care conteaza pentru el

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la.

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

Dancila: Nu e aroganta, dar sunt singurul contracandidat care conteaza in aceasta lupta

Viorica Dancila a declarat, miercuri, in Suceava, ca este singurul contracandidat care conteaza al actualului sef al statului, Klaus Iohannis, la alegerile prezidentiale, argumentand ca toti ceilalti candidati au raspuns ordinului dat de Iohannis pentru daramarea guvernului, transmite Mediafax.

Care este candidatul la prezidentiale cu care esti cel mai compatibil? Votul meu, un proiect online care iti compara opiniile cu cele ale candidatilor

Centrul pentru Studiul Democratiei Universitatea Babes-Bolyai) si consortiul european Preference Matcher lanseaza proiectul Votul Meu prin care alegatorii pot afla online cu care dintre candidatii la prezidentiale este cel mai compatibil din punct de vedere al opiniilor pe diferite teme economice si politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )