Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sefa CSM incearca a 6-a oara sa o puna pe Adina Florea sef al Sectiei Speciale

Adevărul Adevărul,
Sefa CSM incearca a 6-a oara sa o puna pe Adina Florea sef al Sectiei Speciale

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii CSM) incearca astazi, pentru a sasea oara in ultimele luni, sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale SIIJ), in ciuda opozitiei mai multor membri si chiar a ministrului Justitiei, Ana Birchall. continuă pe Adevărul

Lia Savonea vrea puteri absolute in CSM. Lupta pentru Adina Florea, mutata la CCR

Pusa in fata celei de-a sasea tentative nereusite de a o pune pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale, sefa CSM, Lia Savonea, a cerut modificarea legii care sa-i permita revocarea membrilor CSM. Aceasta a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale cu un conflict juridic constitutional fata de actiunile ministrului Ana Birchall. Magistratii CSM au criticat propunerea Liei Savonea de modificare a legislatiei, calificand-o drept o aberatie.

Lia Savonea va incerca marti pentru a sasea oara numirea Adinei Florea la sefia Sectiei speciale O parte din magistratii din CSM vor sa o revoce Cate voturi sunt necesare pentru o astfel de decizie si care este procedura

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se intruneste marti, cand Lia Savonea vrea sa faca o noua incercare - a sasea - de numire a procurorului Adina Florea la sefia Sectiei de anchetare a magistratilor. O parte din membrii CSM intentioneaza ca in sedinta de maine sa ceara revocarea din functie a lui Savonea, acuzata ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse din Consiliu pentru HotNews. ro. O astfel de decizie - pentru care ar fi necesare 10 voturi - ar fi fara precedent in istoria CSM.

Presedintele CSM, Lia Savonea, incearca din nou sa o numeasca Adinei Florea la sefia Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ)

Lia Savonea a convocat, marti, o noua sedinta in cadrul careia se va incerca numirea Adinei Florea in fruntea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), se arata inordinea de zi a.

Document-bomba, obtinut de Antena 3. Ana Birchall o acuza pe sefa CSM de abuz

Continuarazboiul CSM- Ministerul Justitiei. Conform unui document obtinut in exclusivitate de Antena 3, Ana Birchall o acuzape sefa CSM de abuz. Se pare ca Lia Savonea ar fi convocat plenul.

O noua scrisoare a ministrului Justitiei catre sefa CSM. ii cere explicatii privind modificarile propuse Legii ANI

Comunicatul de presa in care sefa CSM, Lia Savonea, a acuzat gravele dezinformari din mass-media pe tema propunerilor Consiliului de modificare a legii ANI a provocat o noua reactie a ministrului Justitiei, Ana Birchall. Aceasta i-a trimis luni o noua scrisoare Liei Savonea, careia ii cere explicatii privind temeiul legal si regulamentar al initierii demersului de modificare a legislatiei ce sta la baza functionarii Agentiei Nationale de Integritate.

Adina Florea, a sasea incercare pentru a deveni sefa Sectiei Speciale

Lia Savonea a convocat sedinta CSM pentru a sasea oara, in incercarea de a o numi, oficial, pe Adina.

Sefa CSM va sesiza la CCR un conflict juridic cu ministrul Justitiei. Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor si de subminare a autoritatii Consiliului (VIDEO)

UPDATE Lia Savonea o acuza pe Ana Birchall de ingerinta grava in activitatea procurorilor, precum si de subminare a autoritatii CSM, potrivit hotnews. ro. Lia Savonea, sefa Consiliului Superior al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )