Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adina Florea, a sasea incercare pentru a deveni sefa Sectiei Speciale

România Liberă România Liberă,
Adina Florea, a sasea incercare pentru a deveni sefa Sectiei Speciale

Lia Savonea a convocat sedinta CSM pentru a sasea oara, in incercarea de a o numi, oficial, pe Adina. continuă pe România Liberă

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii face o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei speciale Demersul ar putea esua din nou din lipsa de cvorum

Presedintele CSM, Lia Savonea, a convocat marti o noua sedinta a plenului, intr-o a sasea incercare de numire a Adinei Florea la sefia Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ), fiind insa incert daca va fi asigurat cvorumul. Tot in sedinta de astazi, mai multi membri ai CSM vor sa ceara revocarea din functie a Liei Savonea, reprosandu-i ca a luat CSM pe persoana fizica, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Sefa CSM incearca a 6-a oara sa o puna pe Adina Florea sef al Sectiei Speciale

Sefa Consiliului Superior al Magistraturii CSM) incearca astazi, pentru a sasea oara in ultimele luni, sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale SIIJ), in ciuda opozitiei mai multor membri si chiar a ministrului Justitiei, Ana Birchall.

Lia Savonea vrea puteri absolute in CSM. Lupta pentru Adina Florea, mutata la CCR

Pusa in fata celei de-a sasea tentative nereusite de a o pune pe Adina Florea in fruntea Sectiei Speciale, sefa CSM, Lia Savonea, a cerut modificarea legii care sa-i permita revocarea membrilor CSM. Aceasta a anuntat sesizarea Curtii Constitutionale cu un conflict juridic constitutional fata de actiunile ministrului Ana Birchall. Magistratii CSM au criticat propunerea Liei Savonea de modificare a legislatiei, calificand-o drept o aberatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )