Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, audiata pentru abaterile disciplinare

Antena3 Antena3,
Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, audiata pentru abaterile disciplinare

Saptamana decisiva pentru soarta Laurei Codruta Kovesi. Peste trei zile, sefa DNA va fi audiata pentru abaterile disciplinare semnalate de Inspectia Judiciara si ar putea fi sanctionata de CSM. Sefa DNA. continuă pe Antena3

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata de CSM pentru mai multe abateri disciplinare

Procurorul sef al DNA va fi audiat pe 21 martie de Sectia pentru Procurori a CSM, ca urmare a unei s.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata la sectia disciplinara a CSM pe 21 martie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiat in data de 21 martie in cadrul sectiei disciplinare a CSM, audiere ce are loc ca urmare a raportului de control a Inspectiei Judiciare din luna ianuarie.

Laura Codruta Kovesi, audiata de CSM in 21 martie

Sefa DNA e acuzata de incalcarea statutului magistratilor si comportament abuziv, iar Inspectia Judiciara a propus sanctionarea disciplinara a acesteia, scrie Digi24.

Laura Codruta Kovesi si adjunctul sau, audiati in 21 martie la CSM. Inspectorii au constatat mai multe abateri disciplinare

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Laura Codruta Kovesi si adjunctul sau, Marius Iacob, vor fi audiati in 21 martie in sectia pentru procuri a Consiliului Superior al Magistraturii.

Kovesi, audiata de CSM in 21 martie. Inspectia Judiciara a decis...

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata pe 21 martie de Consiliul Superior al Magistraturii. Decizia de audiere a Laurei Codruta Kovesi la CSM vine dupa ce Inspectia Judiciara a decis.

Lovitura de gratie pentru Kovesi. Ce ar aparea, de fapt, in fotografia secreta a lui Ghita cu sefa DNA

In timpul interviului difuzat, miercuri seara la Antena 3, Sebastian Ghita i-a aratat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul sau mobil care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi l-ar fi vizitat.

Sebastian Ghita: Fotografia cu Kovesi este, de fapt, un filmulet

Sebastian Ghita a declarat joi seara, la Antena 3, ca fotografia care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa va deveni publica. Poza cu Kovesi este, de fapt, un filmulet, a.

Sebastian Ghita arata fotografia cu Kovesi la el acasa

In timpul interviului difuzat miercuri seara la Antena 3, Sebastian Ghita i-a aratat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul sau mobil care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat.

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHITA i-a aratat-o lui Ion Cristoiu! VEZI in ce ipostaza apare KOVESI in IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

SEBASTIAN GHITA a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o POZA in care se vede ca sefa DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )