Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi, prima reactie dupa poza cu ea pe care Sebastian Ghita i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o poza in care se vede ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie. continuă pe B1

Jurnalistul Ion Cristoiu ofera detalii despre poza lui Sebastian Ghita

Jurnalistul Ion Cristoiu a oferit detalii despre poza lui Sebastian Ghita care ar dovedi ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, l-ar fi vizitat acasa. in spate sunt butoaie. E o fotografie facuta cu telefonul.

Reactia DNA, dupa ce a Sebastian Ghita a spus ca are o poza secreta cu Laura Codruta Kovesi: Nu comentam situatii ipotetice

DNA a venit cu o prima reactie dupa ce Sebastian Ghita iar fi aratat o poza secreta cu Laura Coduta Kovesi. Nu dam reactii la situatii ipotetice. Stim noi daca acolo era poza sau cei-a aratat,.

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHITA i-a aratat-o lui Ion Cristoiu! VEZI in ce ipostaza apare KOVESI in IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

SEBASTIAN GHITA a sustinut intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu in Serbia ca ar avea o POZA in care se vede ca sefa DNA, LAURA CODRUTA KOVESI, l-ar fi vizitat acasa, cei doi avand o relatie.

Antena 3 si Romania TV, partea a doua a interviului cu Sebastian Ghita: Rar o vedeai pe Codruta Kovesi fara Coldea la aceste intalniri / Eu aduceam lautarii la petreceri / Ghita sustine ca nu e vorba de o fotografie cu Kovesi, ci de o imagine dintr-un fi

Antena 3 si Romania TV prezinta partea a doua a interviului pe care Sebastian Ghita, fugit in Serbia, i l-a acordat lui Ion Cristoiu. Antena 3 a prezentat partea a doua a interviului cu titlul Ghita arata fotografia cu Kovesi la el acasa, dar acest lucru nu s-a intamplat nici joi seara, la fel ca miercuri. In schimb, Ion Cristoiu a descris fotografia, afirmand ca se puteau vedea, in imagine, de la dreapta la stanga, socrul lui Ghita, sotia domniei sale si Codruta Kovesi.

Scandal dupa interviul cu Sebastian Ghita: Sefa TVR, chemata la raport in Parlament

E scandal dupa interviul acordat de Sebastian Ghita jurnalistului Ion Cristoiu. Doina Gradea, sefa interimara a televiziunii publice, a fost chemata sa dea explicatii in Comisia pentru cultura, arte, mijloace.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in semifinale la Indian Wells

Numarul 1 mondial a recunoscut ca a avut de muncit serios in fata croatei Petra Martic. A fost dificil sa joc astazi din cauza vantului, dar si din cauza adversarei, dar am luptat pana la final. Nu stiu cum.

Directorul INFP, prima reactie dupa cel mai puternic seism de la inceputul anului

Un cutremur cu intensitatea de 4,4pe Richter a avut loc miercuri. Conform datelor furnizate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la o adancime de 157 de km.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce PRETURILE AU EXPLODAT, iar inflatia a atins cel mai mari nivel al ultimelor 5 ani

Liviu Dragnea nu a dorit sa comenteze datele INS potrivit carora rata inflatiei a urcat la cel mai inalt nivel din iunie 2013. Seful PSD a ales sa nu gaseasca scuze acum, lasand Guvernul sa isi.

Cum arata, de fapt, POZA pe care i-a aratat-o Sebastian Ghita lui Ion Cristoiu, in care apare Kovesi?! Nimeni NU SE ASTEPTA LA ASTA (FOTO)

Dupa ce Sebastian Ghita i-a aratat fotografia lui Ion Cristoiu in care ar aparea Laura Codruta Kovesi, acasa la el, pe internet au aparut tot felul de glume. Internautii au publicat aceasta poza, spunand .

Sebastian Ghita, intrebat de ce nu arata POZA CU KOVESI, vorbeste despre nevoia de SUPRAVIETUIRE

Sebastian Ghita a promis ca va face curand publica poza care demonstreaza ca Laura Kovesi a fost in locuinta sa. Nu o va face insa chiar acum deoarece considera ca trebuie sa fie mai prudent si sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )