Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

B1 B1,
Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

Sefa Directiei de Sanatate Publica Giurgiu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. De altfel, desi spune ca situatia este pe un trend pozitiv in judetul in care o localitate fusese plasata in. continuă pe B1

Un angajat de la Centrul de Detentie Craiova, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, luni, ca un angajat al Centrului de Detentie Craiova a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un angajat de la Centrul de Detentie Craiov.

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi.

Simona Gherghe a facut testul pentru noul coronavirus: Am avut o durere de cap foarte puternica si...

Simona Gherghe i-a anuntat pe fanii internauti ca a facut testul pentru infectia cu noul coronavirus, dupa ce o persoana apropiata familiei s-a simtit foarte rau. Fosta prezentatoare TV a decis sa se testeze.

CORONAVIRUS |Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, nu a respectat carantina: in baza a ce sunt tinut in casa (VIDEO)

Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, care este contactul direct al unei persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus, nu a respectat carantina si a mers la birou. Mai mult, acesta a acuzat DSP.

Liderul PSD Braila, testat pozitiv la noul coronavirus

Liderul PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, a fost internat la Institutul National de Boli Infectioase.

Consilierul lui Trump pentru securitate nationala este infectat cu noul coronavirus

Consilierul lui Donald Trump pentru securitate nationala, Robert OBrien, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta Casa Alba.

E prapad la o ferma din Germania! Peste 100 de romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, luni, ca aproximativ 150 de romani care muncesc la o ferma din Germania au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19.

MAE: 151 de romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit informatiilor comunicate joi de autoritatile germane Consulatului General al Romaniei la Munchen, pana la acest moment 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca redevine unitate de tratare a pacientilor infectati cu noul coronavirus, a decis, joi seara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj. Decizia va intra an vigoare in 5 august, incepand cu ora 8.

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus

Beijing International Film Festival va avea loc in ciuda cresterii numarului de infectii cu noul coronavirus, organizatorii anuntand miercuri ca editia de anul acesta, initial programata pentru luna aprilie, se va desfasura intre 22 si 29 august.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )